HOROSKOP I SLOMLJENO SRCE: Rak guši partnera i zato OSTAJE SAM, Djevica sve POKVARI ljubomorom…

HOROSKOP I SLOMLJENO SRCE: Rak guši partnera i zato OSTAJE SAM, Djevica sve POKVARI ljubomorom…

7. rujna 2017. 0 By Admin 1

Odnosi završavaju iz niza različitih razloga.

Mi često razmišljamo  o razlozima zbog kojih se naša srca neprestano slamaju. Jesam li ja kriv? Jesu li krive druge osobe?

Teško je znati za sigurno. Ali vaš horoskopski znak sigurno vam može pomoći da otkrijete zašto se vaše srce slama iznova i iznova.

 

 

Ovan (21. ožujka – 19. travanj)

Ovan je definitivno znak s velikom dobrotom u srcu, ali ta dobrota nije uvijek poznata drugima. Ponekad ste fokusirani samo na sebe i nezainteresirani za dugoročnu predanost i dijeljenje bilo čega u svom životu, piše Higher perspectives.

To može biti pravi problem kada tražite potencijalnog ozbiljnog partnera.

 

 

Bik (20. travanj  – 20. svibanj)

Bik je odan prijatelj, ali je i jako tvrdoglav. Imate problema s otpuštanjem i često ostajete ljuti zbog nekih stvari duže nego što je to potrebno.

Čak i ako je vaš partner pogriješio i ispričao se, vi i dalje podgrijavate ljutnju. To je dovoljno da odbije svakog potencijalnog partnera daleko od vas.

 

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Blizanci su slobodne duše. Vama je vrlo teško obvezati se jednoj osobi, a čak i kada to učinite, imate tendenciju povremeno otići i činiti stvari na svoj način.

To može biti nevjerojatno odbojno vašem partneru. Razmislite o potrebama svog partnera prije nego što promijenite svoj status odnosa. Jeste li stvarno spremni za ovo?

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Rak je brižan, ali u vezi on ima tendenciju biti nametljiv i često guši svog partnera. To je neka vrsta strasti u kojoj se baš i ne uživa.

Morate razmišljati o prostoru koji je potreban vašem partneru i priuštiti mu ga.

 

 

Lav (23. srpanj – 22. kolovoz)

Lav vas nikada neće prevariti i na mnogo načina to je najbolja stvar koju možete imati u vezi, ali on također ima tendenciju biti egoističan i isprazan.

To nikako nisu idealne osobine. Vi se u svemu žestoko trudite pobijediti. Možda ćete se osjećati dobro zbog toga, ali to je stvarno iritantno svima oko vas.

 

 

Djevica (23. kolovoz – 22. rujan)

Djevica od svih znakova ima najmanje povjerenja u druge. Vi ste partner koji najvjerojatnije njuška po ladicama s donjim rubljem i provjeravate povijest preglednika vašeg partnera.

Svaka razina sumnje i ljubomore u vezi apsolutno će ubiti odnos. Morate vjerovati svom partneru, čak i ako je nepovjerenje u vašoj prirodi. Imate više od jedne prirode. Ne povodite se za vašim osnovnim instinktima.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2