Horoskop Karijere i Novca DO KRAJA 2017.: Obilje za Lava, ekstra radno za Škorpiona – Vodenjak na rubu!

Horoskop Karijere i Novca DO KRAJA 2017.: Obilje za Lava, ekstra radno za Škorpiona – Vodenjak na rubu!

7. rujna 2017. 0 By Admin 1

Blizanci

Karijera

Vaša financijska situacija bit će stabilna. Posao ćete obavljati s manje stresa. Imat ćete više snage i moći ćete se koncentrirati na stvari koje volite. Na poslu neće biti većih promjena i lakše ćete se nositi sa svakodnevnim izazovima. Možete poraditi na onim stvarima koje vam mogu pomoći da ostvarite napredak u karijeri tijekom dužeg vremena.

 

Novac

Budite oprezni s financijama. Sve financijske odluke donesite nakon dobrog promišljanja. Razradit ćete strategiju upravljanja novcem i ulagat ćete samo tamo gdje ste sigurni da ćete biti na dobitku. Vaša financijska situacija će biti stabilna.

Rak

Karijera

Činit će vam se da je posao i karijera vaš život. Stvari će se odvijati brzo, na sreću, puni ste energije i uspješno ćete se nositi sa svim promjenama. Iskoristite tu energiju kako biste poradili na svojim projektima. Trebali bi pripaziti na odnose s nadređenima.

 

Novac

Imate mogućnosti za dobre investicije. Pošto ćete imati više energije, moći ćete i više raditi, a to znači i da ćete više zaraditi. Ipak, nemojte zanemariti privatan život zbog većeg stjecanja novca. Osim toga, to vam može stvoriti previše stresa.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6