Horoskop Karijere i Novca DO KRAJA 2017.: Obilje za Lava, ekstra radno za Škorpiona – Vodenjak na rubu!

Horoskop Karijere i Novca DO KRAJA 2017.: Obilje za Lava, ekstra radno za Škorpiona – Vodenjak na rubu!

7. rujna 2017. 0 By Admin 1

Vaga

Karijera

Uvijek težite tome da naučite nove stvari i to će se nastaviti do kraja godine. Ako ste student, imat ćete odlične rezultate. Isto važi i za one koji se dodatno školuju. Ako radite, naučit ćete neke nove vještine u poslu. Općenito, kada se radi o intelektualnim aktivnostima, ići će vam puno bolje. Ali zato se morate više posvetiti fizičkoj kondiciji. Poslovne odluke nemojte naglo donositi nego dobro promislite.

 

Novac

Budite umjereni s troškovima. Privlačit će vas skupocjeni i lijepi predmeti, poput umjetničkih djela, ali imajte na umu da vam mora ostati za plaćanje računa i za hranu! Ako ne stojite dobro financijski, ne trošite novac na nepotrebno!

 

 

Škorpion

Karijera

Do kraja ove godine morat ćete raditi više nego prethodnih godina. Ali, to će se isplatiti i donijeti vam uspjeh! Koncentrirajte se na posao i budite profesionalni. Obavite sve poslove na vrijeme i preuzmite nove ako treba. Budite ljubazni prema nadređenim osobama i suradnicima.

 

Novac

Budući da ćete više raditi, više ćete i zaraditi! Ako trenutno imate financijskih poteškoća, uskoro ćete naći izlaz iz krizne situacije. Jednom kada riješite probleme, pobrinite se da se takva situacija ne ponovi, štedite novac za crne dane.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6