Horoskop Karijere i Novca DO KRAJA 2017.: Obilje za Lava, ekstra radno za Škorpiona – Vodenjak na rubu!

Horoskop Karijere i Novca DO KRAJA 2017.: Obilje za Lava, ekstra radno za Škorpiona – Vodenjak na rubu!

7. rujna 2017. 0 By Admin 1

Strijelac

Karijera

Posao će biti zahtjevniji nego što je bio prethodnih godina. Puno energije odlazit će na dovršavanje stvari. Isto tako, posao će zahtijevati puno koncentracije. Nemojte gubiti strpljenje. Čak i kroz teže poslovne zadatke i obaveze, vi ćete uspješno naći djelotvorne načine i rešenja. Ne samo to, ukazat će vam se i nove poslovne prilike. Potrudite se da budete ljubazni prema nadređenim osobama. Sigurno je da će to imati važnu ulogu za napredak na poslu.

 

Novac

Iako će sam posao biti zahtijevan i naporniji i više ćete raditi, to će se i isplatiti. Bit ćete više plaćeni. Vaša financijska situacija će se mijenjati, na vama je hoće li te promjene biti na bolje ili na gore. Imat ćete novca za ulaganja, ali novcem mudro raspolažite.

Jarac

Karijera

Činit će vam se da se sve vrti oko posla. Isto tako, činit će vam se da više i napornije radite na poslu. Možda ćete se bojati otkaza i zato bi se mogli unervoziti u blizini nadređene osobe u određenim periodima. Bit ćete puno kreativniji, iskoristite to na poslu. Nemojte se bojati predložiti dobre ideje! Možda ćete dobiti bonus ili povećanje plaće radi toga.

 

Novac

Više ćete biti usmjereni na financije. To ne znači da će se nešto preko noći preokrenuti, nego da ćete više razmišljati o financijama i mogućnostima poboljšanja. Ako ste izgradili svoju obitelj, odlučit ćete se za štednju kako biste imali za crne dane.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6