ON BI DAO SVE DA TE IMA: Ovo su znakovi da potajno MISLI NA TEBE, i da mu jako NEDOSTAJEŠ….

ON BI DAO SVE DA TE IMA: Ovo su znakovi da potajno MISLI NA TEBE, i da mu jako NEDOSTAJEŠ….

7. rujna 2017. Off By Admin 1

Nije uvek tako lako provaliti da li se nekom muškarcu dopadaš ili ne. Neročito ako on čini sve da ti ne saznaš da je potajno zaljubljen u tebe.

 

Međutim, koliko god da on dobro krije da te voli, ovih 8 znakova ga odaju bez greške:

Pamti detalje

Da li je on taj koji ti uvek prvi čestita rođendan? Ako on dobro zna koji ti je omiljeni ukus sladoleda, ne zaboravlja kakvu kafu piješ, ko ti je omiljeni glumac i slično, verovatno je zaljubljen u tebe.

Muškarcima je moć zapažanja i pamćenja slaba strana. Da bi upamtili ovakve detalje potrebno je da se zaista potude, a to će uraditi samo ako ih osoba izuzetno zanima. Ukoliko se seća o čemu ste pričali pre dve nedelje, onda obrati pažnju na ostale znakove da ti je on ipak nešto više od prijatelja.

 

 

Uvek je uz tebe (čak i u onim danima)

Od žene u PMS-u muškarci beže kao od Đavola. Međutim, on se nekako uvek nađe uz tebe u teškim trnucima, pa čak i u oniim za muški rod “najstrašnijim”. On je taj ko će ti doneti nešto protiv bolova i čokoladu i ne smeta mu da se nosi sa tvojim usponima i padovima raspoloženja.

 

 

Brani te od momaka koji “nisu za tebe”

U normalnim okolnostima, pravi drug će pokušavati da ti, među svojim ortacima i poznanicima, nađe odgovarajućeg partnera. Ako pokažeš zanimanje za nekog od njegovih prijatelja, verovatno će biti srećan zbog tebe, zajebavaće te malo, ali će ti priskočiti u pomoć i tu i tamo reći koju lepu reč o tebi… Međutim, drug koji je zaljubljen u tebe činiće sve da te od takvih stvari odgovori i odbijaće da ti pomogne da smuvaš nekog njegovog druga. On te želi samo za sebe.

 

 

Iznenađuje te poklonima

Osim u izuzetim okolnostima, muškarci nemaju običaj drugaricama da poklanjaju stvari. Naravno da će ti pokloniti nešto za rođendan ukoliko si ga pozvala na žurku, možda čak i za Novu godinu, alu tu se njihova darežljivost završava. Ukoliko ti često poklanja sitnice bez nekog važnog povoda, tu nisu čista posla.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2