Osho Ženski Tarot: Ko će do kraja mjeseca PRONAĆI LJUBAV, ko je pred RASKIDOM, a ko će USPJETI na poslovnom planu…

Osho Ženski Tarot: Ko će do kraja mjeseca PRONAĆI LJUBAV, ko je pred RASKIDOM, a ko će USPJETI na poslovnom planu…

7. rujna 2017. 0 By Admin 1

Na što trebate usmjeriti svoju pažnju tijekom rujna? Što će biti fokus vašeg djelovanja ili razmišljanja? S čim trebate biti oprezni? Što Osho zen tarot govori za svaki horoskopski znak? Osho zen tarot od vas ne želi da budete pasivni i prepušteni neumoljivoj sudbini sa stavom “pa što bude…” Ne!

Ovaj tarot vas želi potaknuti da budete proaktivni, kreatori svojeg života i svoje sudbine. Pa pogledajmo što vam Osho zen tarot ima za reći…

 

 

Ovan

Vaša silna ovnovska energija stalno vas tjera naprijed u nove izazove, nove pobjede, ako treba i “glavom kroz zid”. No, u rujnu je za vas važno da obratite pažnju na iskustva koja su već prisutna u vašem životu. U težnji za novim postignućima nemojte zaboraviti u potpunosti uživati u onome što vas već okružuje. Budite poput djeteta u igri – spontani i spremni diviti se najobičnijem kamenčiću kojeg ste pronašli u blatu. Kad vas ponese nešto novo, slijedite taj impuls, ali ne zaboravite biti “ovdje i sada”. U rujnu je za vas vrlo važno da spojite dječju spontanost, oduševljenje i nevinost s mudrošću zrele dobi. Ne prelazite olako preko naizgled trivijalnih, nevažnih i malih stvari jer biste mogli propustiti nešto vrlo važno što bi vam moglo doći sakriveno u “skromnom pakiranju”. (Osho zen tarot karta Velika arkana XIX – Nevinost)

 

 

Bik

Vaša potreba za osjećajem sigurnosti i stabilnosti te za konkretnošću u fizičkom svijetu, ovaj mjesec bi mogla biti poljuljana nepredvidljivim i nepostojanim vodama svijeta emocija. Ne tražite oslonac na vani, u izvanjskim materijalnim stvarima, jer će zbivanja u rujnu od vas tražiti da se više oslanjate na svoj unutrašnji svijet i čvrst temelj kojeg ste trebali izgraditi u sebi. Ako ga ne nalazite, budite bez brige, tijekom rujna životne okolnosti će vas potaknuti, ako treba i primorati da se pozabavite svojim unutarnjim osloncem. Budite poput kornjače – bila ona na čvrstom tlu obale ili u nemirnim vodama jezera, njena “kuća” je uvijek s njom, oklop kojeg uvijek nosi sa sobom je njen dom i njena sigurnost. (Osho zen tarot karta Princ elementa zemlje – Usporavanje)

 

 

Blizanci

Za vas kao blizance koji ste skloni mentalnom analiziranju svake sitnice u životu, tijekom rujna je vrlo važno da svoju mentalnu aktivnost podržite iskrom nadahnuća, da rasplamsate žar koji će vas potaknuti na konkretno djelovanje. Također je važno da razmislite o suradnji s drugima, bila to poslovna suradnja na nekom projektu, obiteljsko druženje, putovanje ili izlazak s prijateljima, ili bilo koji drugi oblik zajedništva. Važno je da ono što želite ostvariti podržite energijom tima! Kada više osoba uloži energiju u zajednički cilj događa se sinergija. To je umnogostručenje učinaka koji su veći od pukog zbroja pojedinačnih uloga. Ne osamljujte se tijekom rujna već prihvatite ruku koja vam se nudi. Ili je sami pružite. Ako nema druge, zatražite je! (Osho zen tarot karta Četvorka elementa vatre – Sudjelovanje)

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4