Osho Ženski Tarot: Ko će do kraja mjeseca PRONAĆI LJUBAV, ko je pred RASKIDOM, a ko će USPJETI na poslovnom planu…

Osho Ženski Tarot: Ko će do kraja mjeseca PRONAĆI LJUBAV, ko je pred RASKIDOM, a ko će USPJETI na poslovnom planu…

7. rujna 2017. 0 By Admin 1

Rak

Tijekom rujna obratite pažnju na vlastitu kreativnost. To može značiti kreativnost u užem smislu, onu umjetničku… pisanje, slikanje, glazba, ples, decoupage ili bilo koji drugi stvaralački hobi. Ali energija kreativnosti je mnogo više od umjetničkog izražavanja. Ona uvijek uključuje neki oblik stvaranja i uključivanja cijelog sebe u problem koji nastojimo riješiti ili cilj koji pokušavamo ostvariti. Za rakove je vrlo važno da ovaj mjesec unesu dašak kreativnosti u sva područja života. Kuhate li ručak neka to ne bude rutinski već se svjesno i kreativno angažirajte. Obavljate li inače rutinske poslove pokušajte pronaći način da kroz njih ipak izrazite sebe i svoju osobnost. A kreativan pristup je iznimno važan ako radite na nečem “velikom”. Kreativnost nećete dozvati umom, nju trebate prizvati, a potom i osjetiti u svom biću. Neka vas kreativnost vodi u rujnu! (Osho zen tarot karta Velika arkana III – Kreativnost)

 

 

Lav

Za lavove je u rujnu vrlo važno da djeluju iz sklada svojih emocija i svojih misli. Lavovi inače slijede svoju unutrašnju “vatru”, ali ovdje se govori o energiji srca. Ona je mirna, blaga i suosjećajna. Te osobine će vam trebati ovaj mjesec. Neka vaše misli slijede emocije, a ne obratno. Stoga utišajte svoj um i ne dajte mu da gospodari vašim odlukama i postupcima. Emocije su vaš putokaz ovaj mjesec. No, ovdje se radi o ravnoteži, balansu glave i srca, pa ne dozvolite ni da vas emocije zavedu, jer je i to zamka. Prenaglašeni osjećaju zamagljuju sposobnost logičkog zaključivanja i također vas mogu odvesti na krivi put. Vježbajte harmoniju tijekom rujna! (Osho zen tarot karta Desetka elementa vode – Harmonija)

 

 

Djevica

U svojem mjesecu djevice očekuje rješavanje neke situacije ili dugoočekivani pomak s mrtve točke. Iscrpljene i umorne konačno će dočekati “svoj dan”. Vaša organiziranost i sklonost detaljima će se isplatiti. Važno je da ostanete ustrajni, uporni i da do kraja vjerujete u sebe i svoj cilj. Nemojte klonuti! A nikako nemojte odustati, jer bi se moglo pokazati da ste odustali prerano i tik pred ostvarenje. Oboružajte se unutarnjom energijom, ako je potrebno iznađite i zadnje djeliće snage, jer pobjeda je vaša. Sav trud i muka će vam se isplatiti. Samo nemojte odustajati prerano… (Osho zen tarot karta Velika arkana XI – Proboj)

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4