Osho Ženski Tarot: Ko će do kraja mjeseca PRONAĆI LJUBAV, ko je pred RASKIDOM, a ko će USPJETI na poslovnom planu…

Osho Ženski Tarot: Ko će do kraja mjeseca PRONAĆI LJUBAV, ko je pred RASKIDOM, a ko će USPJETI na poslovnom planu…

7. rujna 2017. 0 By Admin 1

Vaga

Za vage je ovo mjesec avanture. Prihvaćajte izazove i prilike koje vam se nude. Doista je važno da si tijekom rujna dozvolite iskorak prema novim stvarima u svojem životu. Nemojte se bojati i ne brinite ako vam netko kaže da ste naivni. Budite baš poput djece koja slijede svoju znatiželju kada ugledaju nešto zanimljivo. Pozitivno su vam aspektirana sva nova iskustva, novi poslovi, hobiji, tečajevi… Važno je da slijedite svoje srce, svoj unutrašnji impuls i bez mnogo razmišljanja otplovite u nove vode. Vjerujte da ste pritom zaštićeni i sigurni! (Osho zen tarot karta Princeza elementa zemlje – Pustolovina)

 

 

Škorpion

Škorpioni tijekom rujna trebaju obratiti pažnju na više stvari jer ih prati jedna višeslojna karta. Ponajprije, nastojte sve obavljati apsolutno predano, s potpunom prisutnošću uma i duha. Zatim, sada je dobro vrijeme za tranzicije – da otpustite ili ostavite neke stare istrošene stvari, navike ili odnose i da aktivno zgrabite novo. To bi vam trebalo ići prilično lagano i glatko ovaj mjesec. Nadalje, razmislite i o važnosti timskoga rada. Dobro uhodana ekipa kolega, prijatelja ili članova obitelji može napraviti čuda, a vama se u rujnu naglašava taj aspekt života. I za kraj, razmislite o važnosti uloženog vremena u neki osobni poduhvat. Bez zalaganja nema ni napretka, pa preispitajte gdje se možda ne trudite dovoljno. (Osho zen tarot karta Petica elementa vatre – Potpuna prisutnost)

 

 

Strijelac

Zbivanja tijekom rujna od strijelaca će zahtijevati potpunu otvorenost, emocionalni angažman i svjesno nastojanje da isključe svoj um, analiziranje i pretjerano mozganje. Tijekom mjeseca mnogo ćete bolje funkcionirati i postizat ćete bolje rezultate ako se vodite za intuicijom, slutnjama i eventualno impulsima srca, nego da razumski pristupate problemima ili izazovima. Osim toga, važno je da budete prijemčivi – otvoreni na sve što se zbiva i što vam dolazi u život. To mogu biti lijepe i pozitivne stvari, ali mogu biti i neke nepoželjne. Svako opiranje će prolongirati lošu situaciju. Stav prijemčivosti znači da svaku situaciju “propuštate” kroz sebe, čime stvarate povoljne preduvjete da se ona brže riješi i ode iz vašeg života. (Osho zen tarot karta Kraljica elementa vode – Prijemčivost)

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4