Osho Ženski Tarot: Ko će do kraja mjeseca PRONAĆI LJUBAV, ko je pred RASKIDOM, a ko će USPJETI na poslovnom planu…

Osho Ženski Tarot: Ko će do kraja mjeseca PRONAĆI LJUBAV, ko je pred RASKIDOM, a ko će USPJETI na poslovnom planu…

7. rujna 2017. 0 By Admin 1

Jarac

Tijekom rujna će biti iznimno važno da budete zaigrani i neopterećeni. Ne brinite što će drugi ljudi reći ili misliti o vama i vašim postupcima. Slijedite svoju unutarnju sreću, pristupajte svim životnim obavezama i problema s lakoćom, igrom, zabavom… Takav stav će vam uvelike koristiti u rješavanju bilo kakvih teškoća na koje možda naiđete. I ponavljam, ne opterećujte se što će drugi govoriti vama iza leđa, jer oni vam ne plaćaju račune, a na životnoj radosti ćete izgubiti samo vi. (Osho zen tarot karta Princeza elementa vatre – Zaigranost)

 

 

Vodenjak

Za vodenjake je rujan mjesec završavanja i zaključivanja. Tijekom rujna složit će vam se sve puzzle, konačno ćete sagledati cijelu sliku i dogodit će se onaj “a-ha” efekt. Tek tada moći ćete na temelju cjelokupne slike donijeti mudru odluku o tome što i kako dalje. Stoga, nemojte žuriti s odlukama prije nego vam sve ne bude potpuno jasno, jer biste lako mogli krivo procijeniti i odlučiti se za manje dobar izbor. Također, nemojte se bojati završetaka i krajeva, jer oni su dio prirodnog poretka. Zahvalite se na svemu dobrome što ste iskusili ili dobili tim iskustvom, a potom okrenite novi list. (Osho zen tarot karta Velika arkana XXI – Dovršenje)

 

 

Ribe

Za ribe je tijekom rujna važno da budu vrlo praktične i konkretne te da svoje djelovanje i odluke ne donose na temelju razmišljanja ili svojih osjećanja, čemu su ribe inače sklone, već da prate konkretan razvoj situacije i svoje ponašanje usklađuju s time, korak po korak, dan po dan. Čuvajte se razmišljanja o budućnosti i projekcija daleko unaprijed. Ovog trena nemoguće je vidjeti dalje od neposrednog koraka koji je pred vama. Prihvatite to i tako se ponašajte, kao da prelazite rijeku skačući s kamena na kamen – sigurno nećete gledati u daljinu već samo u onaj kamen koji je neposredno pred vama. Svaka smetnja u obliku vaših misli ili emocija koja bi vam skrenula pogled s kamena ispred vas, može rezultirati vašim padom u bujicu. (Osho zen tarot karta Dvojka elementa zemlje – Iz trenutka u trenutak)

 

 

Boris Pecigoš
https://boris-pecigos.com/alternativa-i-bolji-zivot/

Stranice: 1 2 3 4