BUDI PRIRODNA, A NE SELJANČURA: 6 stvari koje muškarci MRZE i zbog toga ODLAZE…

BUDI PRIRODNA, A NE SELJANČURA: 6 stvari koje muškarci MRZE i zbog toga ODLAZE…

8. rujna 2017. 0 By Admin 1

Lepota je bolna, reči su mnogih žena koje i dalje ne prestaju da se trude da uvek i u svakom trenutku budu lepe, kako sebi tako i svojim muškarcima. Međutim, neke tretmane bi bilo bolje da izbegavaju, baš zbog svoje jače polovine.

 

Muškarci preziru određene tretmane lepote kod žena. Koliko god se pripadnice nežnijeg pola trudile da zadive frajere svojom lepotom, često se dešava da naprave greške.

Koko Šanel je davno rekla da žena uvek treba da bude sređena jer nikada ne zna kada će i gde sresti čoveka svog života. I mi se sa tim apsolutno slažemo, ali neke dame prosto nemaju meru koja je muškarcima jako bitna. Oni obraćaju pažnju na neke detalje, čak i više nego što mislite, a upravo zbog toga treba da budete svesni svih tretmana koji muškarce teraju da pobegnu u troskoku.

 

 

Veštački nokti

Posebno oni veliki, špicasti i u boji, sa mašnicama, cirkonima i raznoraznim “Hello Kitty” fazonima. Sve što je prirodno uvek im je lepše,više seksi i privlačnije od veštačkih dodataka od kojih im se naprosto diže kosa na glavi. Ukoliko ste ljubitelj manikira i nege noktiju kod kozmetičara, trudite se da ne preterujete s veštačkim noktima.

 

 

Veštačke trepavice

Što su veštačke trepavice duže, to su muškarcima smešnije. Još ukoliko nisu crne već u nekoj drečavoj boji, pogodićete ih pravo u centar. U redu je da eksperimentišete i da se povremeno posvetite promeni svoga izgleda, ali ukoliko bez zalepljenih trepavica ne izlazite iz kuće, nemojte se više čuditi zašto vam nikako ne uspeva da pronađete dečka.

Solarijum

Muškarci vole preplanulost, ali pritom ne misle na nijansu reš pečene piletine. Mnoge žene nemaju meru kada je ten u pitanju, što muškarcima svakako ide na živce.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2