Horoskop za Sunce u Devici – kako da koristite žensku energiju do 9. septembra 2017. godine

Horoskop za Sunce u Devici – kako da koristite žensku energiju do 9. septembra 2017. godine

8. rujna 2017. 0 By Admin

Povoljni planetarni tranziti i aspekti pozivaju nas na aktivnost!

 

Sunce u Devici je u trigonu sa Plutonom, što će od danas, te preko vikenda doneti jednu specifičnu energiju, koja menja stvari, kada može da dođe do trasformacije, do snažne radne energije koja vodi ka ostvarenju cilja, ili ka uspehu. Ovo je aspekt i moći, jer Plutonu u Jarcu može nekima doneti da uz njih budu moćne osobe, da ih pridobiju, a onima koji imaju moć, da tu moć pokažu.

 

 

Zato ako imate neku težnju, ispred sebe danas je dobro da pristupite tome na drugačiji način. Danas je dan 7. te je dobro u 19.07h tražiti pomoć od anđela za ono što želite. Važno je da molba potiče pravo iz srca.

 

 

Kako je Mesec u Ribama važno da verujete najpre u to što želite, ili da bar optimistički krenete ka tome i da se danas pripremite za promene. Posebno što je danas lunarni dan koji je dobar i za ljubav, zadovoljstva, naročito ljubav partnersku, bračnu, koja se može pojačati. Dobar je za davanje, posebno emocija, jer to podstiče izobilje i životnu radost.

 

Ženska energija je jaka i plodna. Dobar je dan za senzualna uživanja i radovanje životu. Ako ga ne osećate, onda je to znak da su neophodne promene i da je dobro da s njima krenete već od sutra, te u narednim danima.

 

 

Mesec u poslepodnevnim satima ulazi u Ovna i strasti se pojačavaju. Dobro je da to budu ljubavne strasti, koje su jače kada je pun Mesec, nego da dođe do ljutnje i konflikta, koji bi se odrazio kroz prebacivanja, zamerke, oštru kritiku, jer je Mars u Devici.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2