Horoskop za Sunce u Devici – kako da koristite žensku energiju do 9. septembra 2017. godine

Horoskop za Sunce u Devici – kako da koristite žensku energiju do 9. septembra 2017. godine

8. rujna 2017. 0 By Admin

Na dan 8. septembra 2017. godine budite i aktivni, radni, preduzimljivi i hrabri. Mesec će biti u Ovnu, te su aktivnost i polet važni, da se stvari kreću napred. Posebno u večernjim satima, kada Mesec može dobro da utiče na ishod stvari. Tada je u trigonu sa Venerom u Lavu.

 

 

Tada pozitivna energija, pozitivne emocije, privlače i pozitivne ishode, posebno vatrenim znacima: Ovnu, Lavu, Strelcu – Lavu na prvom mestu, zbog uticaja Venera, kao i povoljnog tranzita Sunca, koji je u trigonu sa Plutonom. Ovo važi i za osobe sa podznakom u Lavu. Njima može doći do poboljšanja i nekom pozitivnog preokreta na finansijskom planu, posebeno preko osoba iz inostranstva.

 

 

Na dan 9. septembra će se takođe osećati ovog puta izuzetno pozitivan uticaj Sunca i Plutona, koji su egzaktno u trigonu. Ovo je posebno povoljan dan za veći preokret i uspešne novine! Numerološki ovo je dan 1. i to trostruke jedinice 111, a astrološki Mesec je u konjukciji sa Uranom u poslepodnevnim satima i u trigonu sa Merkurom Lavu, tako da su moguće brze, iznenadne, neoekivane novine.

 

 

Kako je Mars u Devici, aktivnost, rad, pokeret, neka vrsta preduzimanja poduhvata i zalaganja važni su za veće novine i promene. Prilagođavajte se brzo okolnostima i slušajte intuiciju koja vam može pomoći u tome, da velike preokrete i promene postignete i da one budu uspešne. Energija je jaka i aktivna, kreativna, stvaralačka, a mogućnost uspešnosti velika.

 

 

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

Stranice: 1 2