NEDELJNJI HOROSKOP od 9. do 16. septembra: Raka očekuju važni životni događaji, Vagu čeka prelep vikend, Strelac će primiti zanimljiv poziv…

NEDELJNJI HOROSKOP od 9. do 16. septembra: Raka očekuju važni životni događaji, Vagu čeka prelep vikend, Strelac će primiti zanimljiv poziv…

8. rujna 2017. 0 By Admin 1

OVAN

Pokušajte da uskladite misli i emocije u ponedeljak i utorak. Uz vaš urođeni smisao za harmoniju, bićete u prilici da razvijete neke zaista kreativne i neobične ideje. Na profesionalnom i ljubavnom planu je sve u najboljem redu. Ukoliko se osetite pomalo izgubljeno u sredu ili četvrtak, ne očajavajte.

 

Razmislite gde se nalazi pravi izvor vaše anksioznosti. Neke neophodne pripreme i sređivanja obavite najkasnije do petka, kako biste vikend proveli radeći stvari koje vas opuštaju. Mali savet: za najbolje rezultate učinite nešto što odstupa od vašeg uobičajenog ponašanja.

 

 

BIK

Šta je ono što vam je u ovom trenutku najveći prioritet? Šta je ono što vam je najvažnije? Posvetite se tim stvarima već na samom početku nedelje. Ako tragate za ljubavlju, ovo je idealan period da upoznate nekog ko bi mogao da vas zaintrigira.

 

Budite svesni vaših želja i mogućnosti i za vas ništa neće biti nedostižno. U sredu i četvrtak naći ćete se u društvu nekih zaista zanimljivih ljudi. Slušajte šta imaju da vam kažu. Kada je posao u pitanju, u četvrtak ćete morati da napravite neke kompromise. Interesovanje za lični život i prijatelje pokažite najkasnije do petka. Vikend je pogodan za opuštanje.

 

 

BLIZANCI

Ukoliko vam se poslovne obaveze čine neverovatno obimne već na samom početku nedelje, nema razloga za brigu, jer već u utorak nalazite vremena za svoje lične potrebe. Utorak je, takođe, prilično pogodan za odlazak u kupovinu ili preuređenje životnog prostora.

 

U sredu povedite računa o zdravlju – čuvajte se prehlade, a naročito padova. U četvrtak bi bilo poželjno da povratite poljuljano samopouzdanje, naročito kada je reč o jednom emotivnom odnosu. Vi zaslužujete mnogo više. U petak nađite vremena za prijatelje sa kojima inače provodite manje vremena. U nedelju se posvetite porodici i nekim porodičnim pitanjima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4