NEDELJNJI HOROSKOP od 9. do 16. septembra: Raka očekuju važni životni događaji, Vagu čeka prelep vikend, Strelac će primiti zanimljiv poziv…

NEDELJNJI HOROSKOP od 9. do 16. septembra: Raka očekuju važni životni događaji, Vagu čeka prelep vikend, Strelac će primiti zanimljiv poziv…

8. rujna 2017. 0 By Admin 1

RAK

Na samom početku nedelje, nađite vremena da porazmislite o vašoj budućnosti. Ovo je naročito bitno zbog toga što vam trenutna situacija ne obećava mnogo toga pozitivnog. Možda je došlo vreme da promenite profesionalno okruženje, pa dane koji su pred vama iskoristite da se dodatno informišete po pitanju toga. Ne sumnjajte u sebe i svoje kvalitete.

 

U sredu nađite vremena za jedno dobro delo. Osvrnite se oko sebe i vidite kome je pomoć potrebna. U četvrtak biste mogli da naučite jednu važnu životnu lekciju. Vikend će biti ispunjen pozitivnom energijom, a vaša kreativnost na vrhuncu. Posvetite se ličnim interesovanjima.

 

 

LAV

Ne morate po svaku cenu da se slažete sa nečijim mišljenjem. Imate pravo na vlastito i ne dozvolite da vas bilo ko nagovori na nešto što vam se ne dopada. U utorak provedite neko vreme sa ljudima koji imaju sličan stav o životu kao i vi. Prijaće vam razmena iskustava. Neka porodična pitanja će morati da se razmotre u sredu.

 

Neslaganje oko obaveza je najverovatnije to što vam jedan član porodice želi da saopšti. U četvrtak se susrećete sa nekim poslovnim izazovima, ali uspešno ih rešavate, najkasnije do petka. Osećatete veliku satisfakciju, a neće izostati ni pohvala nadređenih. U subotu nađite vremena za odmor i voljeno biće.

 

 

DEVICA

Imaćete izraženu potrebu za drugim ljudima i razgovorima, već u ponedeljak i utorak. Potreban vam je savet u vezi nekih porodičnih pitanja, ali ne tražite ga od apsolutno svakog. Obratite se samo onima u koje imate poverenja. U sredu se posvetite zdravlju i fizičkoj kondiciji.

 

Za vas su preporučljive duge šetnje u prirodi ili obližnjem parku. Ako ste poslednjih dana razmišljali o nabavci kućnog ljubimca, u petak biste mogli da donesete definitivnu odluku i priuštite ga. Raspitajte se u vašem kraju da li je nekome potrebna pomoć. S obzirom na višak energije koji možete da očekujete za vikend, mogli biste da je iskoristite u plemenite svrhe.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4