NEDELJNJI HOROSKOP od 9. do 16. septembra: Raka očekuju važni životni događaji, Vagu čeka prelep vikend, Strelac će primiti zanimljiv poziv…

NEDELJNJI HOROSKOP od 9. do 16. septembra: Raka očekuju važni životni događaji, Vagu čeka prelep vikend, Strelac će primiti zanimljiv poziv…

8. rujna 2017. 0 By Admin 1

JARAC

Slobodno recite ne, ukoliko to želite! U ponedeljak i utorak će vas neko naporan i vrlo uporan nagovarati, insistirati ili vas terati da radite stvari koje vi ne želite da radite. Ne dozvolite da problemi na poslu negativno utiču na vaš privatni život. Vrlo je važno da ostanete snažni i diplomatični.

 

U sredu i četvrtak će biti naročito važno da ljudima stavite do znanja gde su im granice kada je ophođenje prema vama upitanju. Za vikend se posvetite porodici. Napravite lep ručak ili idite sa njima negde u prirodu. Tako ćete se opustiti i zaboraviti sve naporne dane iza sebe.

 

 

VODOLIJA

Početkom nedelje vi ćete biti potpuno zapaljeni. Strast će prštati na sve strane, toliko, da vaša voljena osoba neće znati kako da vam odgovori na toliku količinu emocija i energije. Vodite računa da se do sredine nedelje stišate i umirite, kako ne biste doživeli da ljudima oko sebe postanete previše naporni.

 

U sredu i četvrtak budite krotki i blagi. Moguće je da će doći do rasprave sa članovima porodice. Nemojte padati u vatru, već popustite. Najbolji način da prevaziđete tešku situaciju u kojoj se možete naći tokom vikenda je da pustite da se stvari rešavaju same od sebe.

 

 

RIBE

U ponedeljak i utorak ćete biti lenji i nezainteresovani za većinu stvari u životu. Međutim, ovo nije povoljan period za prepuštanje i padanje u očaj. Naterajte sebe da se pokrenete i svoje obaveze ispunite od početka do kraja. Bilo da se radi o poslu ili prijateljskim i ljubavnim odnosima, budite svesni da ćete na taj način sprečiti niz komplikacija i problema.

 

U sredu i četvrtak očekuje vas iznenadni finansijski dobitak. Od petka do nedelje imaćete priliv pozitivne energije i snage i ići će vam od ruke sve čega se latite. Iskoristite ovo za napredak po pitanju veze sa osobom do koje vam je stalo.

 

 

horoskopius.com

 

Stranice: 1 2 3 4