Utjecaj Punog Mjeseca u iduća dva tjedna: Dolazi 14 dana VELIKIH PROMJENA (prognoze za svaki znak)

Utjecaj Punog Mjeseca u iduća dva tjedna: Dolazi 14 dana VELIKIH PROMJENA (prognoze za svaki znak)

8. rujna 2017. 0 By Admin 1

Mjesec je u posljednjem, dvanaestom znaku zodijaka. Upravo plovi znakom Riba, gdje ga je tijekom dana dočekala opozicija sa Suncem iz Djevice.

Uplovili smo u ocean emocija, snove od sapunice, čudesnu zemlju iz koje ne želimo, ali nas svijest stalno podsjeća da tamo ne možemo biti dovijeka, da je pad u realnost neminovan i da je bolje da triježnjenje otpočnemo sami, nego da nas okolnosti prinudno trijezne.

 

Svaka opozicija je u srži sukob dvije dijametrale. Ovoga puta su to razum i osjećaji i čini se da je konflikt nerješiv. Ipak, rešenje svake opozicije postoji i treba ga tražiti u trećoj planeti koja je presijeca i s kojom su planete iz opozicije u sekstilu odnosno trigonu.

 

Ako takva planeta postoji, preko nje ćemo uspjeti kanalizirati jake suprotnosti i njenom simbolikom sebi pomoći. Ovoga puta ta planeta je Pluton, s kim Mjesec i Sunce grade sekstil, odnosno trigon. Pluton sam po sebi nosi rušenje do temelja da bi se na krhotinama moglo izgraditi nešto novo, kvalitetno.

 

Mjesečev sekstil ka Plutonu će doprinijeti emocionalnom buđenju, okretanju novog životnog poglavlja kada je riječ o ljubavi, dok će trigon Sunca iz Djevice ka Plutonu donijeti stabilne poslovne projekte čija će materijalizacija trajati.

 

Kod opozicija je najvažnije ne  zalijetati se u krajnosti, jer rešenje je na sredini. Niti ćete biti uspješniji ako osim posla sve maknete iz svog života, a niti ćete biti sretniji ako izuzmete materijalni momenat. Oba principa u balansu su karta za sretniji život.

 

Pun Mjesec je oduvijek privlačio veliki pažnju, te je za vrijeme njegovog ciklusa pojačan element strasti, divljamo za stvari koje nas u redovnim okolnostima ne bi ni okrzle. Ovaj pun Mjesec je u konjunkciji s Neptunom pa je iluzija nešto s čim ćemo voditi borbu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3