Horoskop do 30. septembra ( VENERA U LAVU) – Dubok naklon, njenom veličanstvu, KRALJICI DRAME I LJUBAVI…

Horoskop do 30. septembra ( VENERA U LAVU) – Dubok naklon, njenom veličanstvu, KRALJICI DRAME I LJUBAVI…

9. rujna 2017. 0 By Admin 1

Venera u Lavu do 30. septembra – Došli smo do pozicije Venere u sunčevoj kući, u znaku koji vlada pitanjima ljubavi, dece, statusa, Venere u znaku Lava.

Položaj Venere u Lavu stavlja akcenat na uzburkane strasti, teatarske doživljaje emocija i beskrajnu potrebu da se sve odigra na pozornici, pod svetlima najjačih reflektora i budnim okom mnogobrojne publike, za astroportal.in piše Jovana Milekić.

Zahtevamo pozornost u svakom poslu, jer ono što nismo prikazali, nismo ni uradili. Probudiće se potreba za oglašavanjem i javnim priznanjem.

Poželećemo pehare i lente, jer smo dosta ćutke posmatrali kako trud prolazi nezapaženo. Reći ćemo otvoreno šta volimo i koga volimo.

Partneri će morati da nam pruže zahtevano poštovanje, jer je upravo ono ključna stvar za Veneru u Lavu. Drama, slava i čast, bacaju u zasenak sve ostalo. Ipak, zapitaće se mnogi ima li tu ljubavi? Šta je sa onim ličnim doživljajem?

Jesmo li ispunjeni pukom potrebom da nas vide? To su pitanja na koja ćemo morati da damo odgovor i poradimo na istim.

 

Naravno, Lav je znak koji sem mnogostruko pominjanog ega i ponosa nosi sijaset kvaliteta. Iz tog razloga će vas Venera u Lavu voleti bespogovorno, otvoreno, uz svu pompu i buku! Staviće vam na znanje da ste njen kralj i udeliti vam počasno mesto pored njenog veličanstva. Ova Venera neće dati da iko u blizini ruši njene emotivne izbore!

 

Braniće i sebe i partnera, do poslednje kapi krvi. Leteće perje na sve strane uz obavezan povišen ton. Ako niste u prilici da joj se poklonite, sklonite se. Tako je ipak najbezbednije.

Dame sa ovom pozicijom Venere odlikuje jaka želja za dokazivanjem u svim segmentima života. Ovo su osobe koje će samo najkvaltetnije stvari smatrati dostojnim svog renomea, a isto tako, sebi neće dopustiti greške u poslu kao ni u emotivnom životu.

Deca su im veoma važna, i po prirodi je ovo plodna Venera koja svojim potomcima obezbeđuje najbolje životne uslove!

Ove su osobe koje već od rane mladosti planiraju studiranje svoje dece na prestižnim svetskim univerzitetima. Trude se da svoje najmilije predstave svetu kao Bogom dane.

Majka sa Venerom u Lavu će svoje dete prekoriti samo u tami sobe, dok će na svetlu dana veličati uspehe svog mezimčeta. Moto ovih dama je da “prljav veš” mora ostati u četiri zida. Oko javnosti je nepoželjno.

 

Nikada neće dopustiti da se bilo ko meša u njene metode vaspitanja i podriva joj autoritet. Ukoliko partner ima primedbu i počne sa objašjavanjem, pridružiće mu se, čak iako u prvi mah ne razume poentu priče.

Ovo je slika supruge koja veoma dobro zna svoju ulogu i koja sliku idealnog doma nosi iz roditeljske kuće. Neretko se ove žene povlače u sebe, u tihu patnju, kako bi osigurale sliku porodične idile.

One svoju muku neće poveriti ni najrođenijem, jer rane vidaju same, baš poput ponosnih Lavica u savani.

 

Veneru u Lavu ćete prepoznati po bujnoj, talasastoj kosi, koja iskriči na jutarnjem suncu. Ukoliko se farbaju, to su najčešće nijanse riđe ili platinasto plave. U kosi je njihova snaga, pa se drže proverenog frizera kod koga odlaze dugi niz godina.

 

Naravno, podrazumeva se da je to renomirani salon, čija se reklama vrti u svim medijima. Češće se odlučuju za muške frizere, jer ženske smatraju previše zavidnim i nepouzdanim da bi im poverile tako bitan zadatak, brigu o svojoj veličanstvenoj grivi.

 

Veoma bitan je i izgled noktiju, jer gde ste još videli Lavicu bez adekvatnih kandži? I tu preferiraju osobe od poverenja, i ne menjaju tim koji dobija.

Voleće oštre, bademaste oblike i sedefaste nijanse. Mnoštvo šljokica, cirkona, svetlucavih čestica ih oduševljava!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4