Horoskop do 30. septembra ( VENERA U LAVU) – Dubok naklon, njenom veličanstvu, KRALJICI DRAME I LJUBAVI…

Horoskop do 30. septembra ( VENERA U LAVU) – Dubok naklon, njenom veličanstvu, KRALJICI DRAME I LJUBAVI…

9. rujna 2017. 0 By Admin 1

Spajamo se sa moćnim osobama, koje naše prisustvo u svom svetu smatraju jednim od najvećih dobitaka. Jednostavno, nema mesta onima koji bi nas krojili po svojoj meri i spuštali na nivoe njima dostupne, jer samo tako mogu osetiti mir. Sada tragamo za onima koji će naše prisustvo smatrati dragocenim i to jasno pokazati, bez skrivalica.

Ulaskom u Lava, Venera će dobar deo puta preći bez aspekta, sve do 10. septembra, kada će početi da pravi sekstil sa Jupiterom u Vagi. Venerin ekstil sa Jupiterom će raspaliti emotivne želje, ali će ovoga puta one dobiti zadovoljenje.

 

Bićemo u prilici da otpočnemo veze sa osobama od ugleda, statusa, sa kojima će stvari ići sasvim glatko, bez iole stresa. Zvuči bajkovito? Naravno! Nebo i to ume da priredi, a period pred nama je fešta želja i ostvarenih snova.

Pomenuti aspekt će se povoljno odraziti i na finansije, pa od 10. septembra planirajte sve one velike stvari za koje je ranije falilo to malo zrnce sreće. Ovoga puta i ono je na našoj strani!

Sledeći je aspekt trigona, koji Venera gradi sa Saturnom iz Strelca 10. septembra, a reč je o aspektu trigona, koji će oseća već od početka septembra. Venerin trigon sa Saturnom donosi stabilne emotivne i finansijske prilike, pa će ovaj period biti ispunjen prijatnim trenucima u društvu voljene osobe.

 

Mnogi parovi će se u ovom periodu odlučiti da svoj odnos ozvaniče. Ovo je povoljan period za veridbe, venčanja, početak zajedničkog života, jer će sada sklopljeni odnosi imati podršku vremena. Isto važi i za finansijske pregovore i odluke koje na njima budu donete.

Početkom meseca se Veneri u pridružuje Merkur, koji će u Lavu boraviti u prve dve sedmice, ali iz retrogradnog hoda. To nam donosi dosta teatralnih izliva ljubavi, izjave koje će odjeknuti u javnosti i izlazak na svetlo dana brojnih romansi koje su do sada obitavale u tajnim odajama.

Komunikacija među partnerima će biti srdačna i puna strasti. Iskričiće na sve strane. Ovaj period nam daje priliku da nekome jasno i nedvosmisleno pokažemo šta od njega želimo i kakve su nam emocije.

 

Pošto je reč o Merkuru koji je do 5. septembra bio retrogradan, sve ovo će se prvestveno odnositi na osobe sa kojima se odnosi protežu duže vreme. Srdačan odziv neće izostati.

Od 15. septembra Venera ulazi u trigon sa Uranom, pa kreće pravi rolerkoster emocija, iznenađenja koja ni u najluđim snovima nismo mogli da pojmimo. Vreme je da zavrtimo ljubavni rulet, i zaigramo na broj svoje sreće!

 

Kraljica drame, Venera u Lavu, je pred nama, sigurnim korakom hodi, ponosna, gorda, svoja. Ona koja ne moli, nju mole. Ona koju ne osvajaju, jer ona osvaja. Ona koja jednom u životu pokazuje belu zastavu i predaje se na dlanu… Njemu, dostojnom, jedinstvenom, od svih željenom, a samo njenom. Srećno!

 

 

Stranice: 1 2 3 4