NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP (10.-16. septembar): Škorpiji stižu razna iznenađenja, neko će da osvoji Lavlje srce, a OVAJ znak naredne dane pamtiće celog života..

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP (10.-16. septembar): Škorpiji stižu razna iznenađenja, neko će da osvoji Lavlje srce, a OVAJ znak naredne dane pamtiće celog života..

9. rujna 2017. 0 By Admin 1

JARAC

Ponedeljak je sjajan dan da napokon doprete do nekoga ko vam se već dugo dopada. Mali znaci pažnje, osmeh i značajan pogled učiniće da vaš šarm dođe do izražaja i da postignete sve što želite. Vaš talenat za flert ni nakon ovog dana neće izostati, pa sve do srede, bićete neodoljivi. Ukoliko imate partnera, pazite da ne izazovete ljubomoru svojim previše ležernim ponašanjem.

 

Oko petka i subote, imaćete problem da se odlućite da li da poslušate svoje srce ili razum. To bi moglo da vas isfrustrira i iznervira. Opustite se i sačejkajte nedelju. Odgovor će doći sam od sebe.

 

 

VODOLIJA

Mogućnosti ove nedelje će biti u izobilju, pa se pripremite za romansu. Pored toga, postoji mogućnost da vam neki prijatelj iznenada postane mnogo više od toga. Ako ste već u vezi verovatno ćete imati niz romantičnih momenata, koji će vašu vezu popeti na viši nivo. U nedelju vodite računa.

 

Zvezde će biti u takvom položaju za vaš znak, da vas očekuju velike promene. Povedite računa kakve odluke ćete doneti, šta ćete reći i kuda ćete ići. Od vas zavisi hoće li se završiti pozitivno ili negativno. Sledite svoje instinkte i ne plašite se ničega.

 

 

RIBE

Ponedeljek je idealan dan za vaš znak. Energija u vama biće sjajna. Ako treba da organizujete sastanak, iskoristite ovaj dan za to. U sredu očekujte da ćete biti razočarani. Ideja ili osoba za koju ste verovali da je posebna i prava, danas će se ispostaviti obična i čak lošija od drugih. Bez obzira koliko jako bude bolelo, bitno je da se napokon spustite na zemlju. Petak i subota su povoljni za razgovor po pitanju nekih stvari vezanih za vezu. Ključ uspeha leži u pažljivom slušanju i kompromisu.

 

 

horoskopius.com

Stranice: 1 2 3 4