Nedeljni horoskop od 10. do 17. septembra 2017.: Lav se upušta u novu vezu, Devicu očekuje novčani dobitak, Vaga u tajnoj avanturi..

Nedeljni horoskop od 10. do 17. septembra 2017.: Lav se upušta u novu vezu, Devicu očekuje novčani dobitak, Vaga u tajnoj avanturi..

10. rujna 2017. 0 By Admin 1

 

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Posao – Mars je ušao u Devicu, vaše deseto polje, koje predstavlja vaš status i karijeru. Napetost koja je već duže prisutna pojačava se jer se Marsu pridružuje i Merkur koji se nakon retrogradnosti vratio u znak svog domicila. U praksi to znači da je došlo vreme da ispravite stare greške i krenete novim putem. Uspećete da završite stare projekte.

 

Ljubav – Merkur upravlja i vašim sedmim poljem koje je u znaku Blizanaca, te ponovnim ulaskom u svoj drugi domicil naglašava potrebu da se prethodne odluke revidiraju i da se neke stvari promene, ali na trajniji način. Ako ste sami, moguć kontakt sa nekim koga dugo niste videli.

 

Zdravlje – Bolovi u nogama, problemi sa venama i zglobovima.

 

 

 

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Posao – Vladar znaka, Saturn u dvanestom polju označava da ne upravljate svojim mislima do kraja. Podložni ste uticaju po pitanju donošenja bitnih odluka te koju god da donesete, jedno kajanje ne vam gine, uprkos povoljnom uplivu Jupitera u desetom polju koji označava napredak u karijeri.

 

Ljubav – Mesec, vladar vašeg polja partnerstva je narednih dana u Biku, znaku svoje egzaltacije i ukazuje na dobre planove. Da li će se svi planovi realizovati zavisiće prevashodno od stanja u ličnim natalima. Stabilnost u ljubavi u narednom periodu nagoveštava trigon Venere prema vašem vladaru Saturnu.

 

Zdravlje – Vreme je da obratite veću pažnju na razne tegobe koje vas stalno prate.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6