Nedeljni horoskop od 10. do 17. septembra 2017.: Lav se upušta u novu vezu, Devicu očekuje novčani dobitak, Vaga u tajnoj avanturi..

Nedeljni horoskop od 10. do 17. septembra 2017.: Lav se upušta u novu vezu, Devicu očekuje novčani dobitak, Vaga u tajnoj avanturi..

10. rujna 2017. 0 By Admin 1

 

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Posao – Mars, vladar vašeg polja karijere je promenio znak što ukazuje da se okolnosti u kojima radite na neki način menjaju. Kako se narednih dana spaja sa svojim dispozitorom Merkurom, koji se upravo, nakon retrogradnosti, vratio u svoj znak, moraćete da prihvatite nova pravila i nove okolnosti. Nema razloga da se opirete promenama ili da trpite ono što vam ne odgovara. Učinite mali napor da stvari okrenete u svoju korist.

 

Ljubav – Nakon izlaska Marsa iz vašeg polja partnerstva stvari se smiruju i dovode u red. Vreme je da raščistite sa svim što vas opterećuje kako biste iskoristili povoljne aspekte koje imate. Uživajte u sitnicama i onome što imate.

 

Zdravlje – Zbog loše ishrane mogući stomačni problemi.

 

 

 

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Posao – Saturn u polju karijere koji je svojom retrogradnošću duže vreme blokirao polje posla sada je krenuo napred gradeći dobre aspekte sa Venerom, kao i sa svojim dispozitorom Jupiterom koji je ujedno i vaš vladar. Došlo je vreme da iskoristite sve svoje potencijale i da napredujete.

 

Ljubav – Mars u vašem polju partnerstva upozorava na oprez u komunikaciji jer svaka sitnica može biti uzrok incidenta. Uz to se i Merkur vraća u vaše sedmo polje, pa su nesporazumi gotovo neizbežni.

 

Zdravlje – Skupljanje tečnosti u organizmu čini vas lenjim i tromim. Koristite prirodne diuretike, više se krećite.

 

 

novosti.rs

Stranice: 1 2 3 4 5 6