Nedeljni horoskop od 11. do 17. septembra 2017.: Ovnu stiže novac, Blizanci u novoj emotivnoj priči, Lav na korak do braka…

Nedeljni horoskop od 11. do 17. septembra 2017.: Ovnu stiže novac, Blizanci u novoj emotivnoj priči, Lav na korak do braka…

10. rujna 2017. 0 By Admin 1

LAV

Venera u vašem znaku prosto „traži“ da uživate u hrani, u ukusima i mirisima, u bogatoj i obilnoj trpezi. No, iskreno, ne biste trebali sebi baš da dajete „na volju“ u ovoj nedelji, jer možete imati tegoba sa probavom. Uživajte, zašto da ne – ali u zdravoj i lako svarljivoj hrani.

 

Ljubav

I u ljubavi se može uživati ove sedmice. Imate ogromnu planetarnu podršku i ako ste u dužoj emotivnoj vezi ili braku – pravi je momenat da se sredite, smirite, da uživate i provodite se sa partnerom. Razgovori teku lako, dogovori će funkcionisati bez problema, a u vezama će biti pojačan optimizam, ljubav i zajedništvo. Neki od vas se čak mogu odlučiti i za „korak dalje“ – praviti dogovore o zajedničkom životu ili braku. Sve u svemu – ako ove dane uspete da na bilo koji način „pokvarite“, onda svaka vam čast!

Usamljeni pripadnici ovog znaka sada mogu ući u jednu zaista lepu emotivnu priču. Ako još uvek niste doživeli „ljubavni udar“ za vas stoji savet – ne sedite kod kuće i ne čekajte da vam ljubav padne sa neba. Spremite se i sredite i pravac u izlazak, u šetnju, u neke društvene aktivnosti. Privući ćete pažnju sigurno.

 

Posao

Ove nedelje, sreća je na vašoj strani kada je poslovni segment u pitanju. Ne sporim da ste neka dešavanja sami „pogurali“ , svojim trudom i žestokom usmerenošću na posao u prethodnom periodu, ali neke situacije će vam se jednostavno, otvoriti same od sebe. Lavovi tokom ove sedmice mogu dobiti zaposlenje, mogu promeniti posao, mogu dobiti unapređenje, saradnju sa inostranstvom, ući u jako poslovno partnerstvo – sve zavisi od toga kakve su pozicije u vašim natalnim kartama. U svakom slučaju – prilike za poboljšanje su tu i ne čekajte – iskoristite ih. Sledi vam veliki uspeh u poslovnom segmentu.

 

Novac

Novca će biti i to je nešto što je evidentno, čak možda više nego inače. No, stoji da vi imate dosta finansijskog opterećenja i da ste zaduženi, pa pokušajte da rešite makar nešto od ovoga…

 

Zdravlje

Sem manjih problema kada je stomačni deo u pitanju, što se može regulisati promenama u načinu ishrane, vi nemate većih zdravstvenih tegoba.

 

 

DEVICA

Potrebno vam je više gvožđa, pa ubacite u ishranu više spanaća, zelene salate, džigerice. Mlečne proizvode konzumirajte u manjoj meri, jer će se kod nekih od vas (ako već nije do sada), javiti preosetljivost na laktozu.

 

Ljubav

Vaš vladar je u svom sedištu i vašem polju ličnosti, a Jupiter – planeta koja vlada vašim partnerskim odnosima, u izuzetno povoljnom je aspektu sa Venerom, planetom koja ljubavlju i srcem vlada. U prevodu, sve u vašim emotivnim vezama sada može početi da funkcioniše bolje nego ranije, a vas dvoje zaista možete uživati u nekim lepim zajedničkim momentima. No, pošto je Venera u vašem polju tajni, bilo bi dobro da je ne iskoristite na neki drugačiji način – na primer – da krenete da flertujete, ili da se upustite u jednu strasnu ljubavnu aferu. Razmislite dobro šta vam je prioritet.

Usamljeni pripadnici ovog znaka još uvek su skloni da kriju svoju zainteresovanost prema nekom. Mislim da ste se dosta preispitivali i razmišljali, vreme je da napravite neki konkretniji potez i to u drugom delu sedmice.

 

Posao

Sa Marsom i Merkurom u svom znaku i polju ličnosti Device bi trebale da naprave poteze oko kojih su se dugo premišljale i taktizirale. Što ste analizirali, analizirali ste – vreme je i da budete malo aktivniji. U ovom periodu ste racionalni, praktični, imate prave ideje i kreativnost, a u isto vreme ste spremni da napravite i neke značajne poteze. Pa zato to i uradite. Možete i sami biti iznenađeni pozitivnim reakcijama i odgovorima, ali i mogućnostima za dobre poslovne saradnje i kontakte. Ne zapostavljajte segment inostranstva, iako će vam biti nešto teže da se povežete sa pravim ljudima.

 

Novac

Vladarka finansija, Venera, u odličnim je aspektima. Mogućnosti za poboljšanje su jake, i svakako možete očekivati značajnije prilive u ovoj nedelji.

 

Zdravlje

Veliki porast energije je evidentan, ali morate ipak i na dalje biti oprezni, ukoliko se bavite sportom ili jačim fizičkim aktivnostima, jer stoji mogućnost za povrede. Takođe – stomak vam je osetljiv.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6