Nedeljni horoskop od 11. do 17. septembra 2017.: Ovnu stiže novac, Blizanci u novoj emotivnoj priči, Lav na korak do braka…

Nedeljni horoskop od 11. do 17. septembra 2017.: Ovnu stiže novac, Blizanci u novoj emotivnoj priči, Lav na korak do braka…

10. rujna 2017. 0 By Admin 1

STRELAC

Vi ćete jesti „sve po redu“ i nećete preskočiti ama baš ništa. Istinski uživate u hrani u ovom periodu i vidi se da nećete čak ni pokušavati da se uzdržite. O zdravoj ishrani ćete misliti neki drugi put…

 

Ljubav

Pred zauzetim Strelčevima je izuzetno povoljan momenat za sređivanje situacije u emotivnim vezama i bračnim zajednicama. Problemi koji su kulminirali tokom avgusta, sada se polako smiruju i vas dvoje možete naći pravo, zajedničko rešenje. Stoji da je voljena osoba još uvek vrlo napeta, pogotovo u drugom delu ove nedelje, i da može povremeno biti nervozna i potencirati na nekim raspravama zbog sitnica, ali zato ste vi neuporedivo stabilniji nego inače i sa više ljubavi i pažnje unesenim u kontakt, možete napraviti čudo! U prevodu – koristite ove dane, jer neće trajati večno.

Usamljeni pripadnici ovog znaka sada neće dočekati ljubav, jedino ako pokušavaju da pobegnu od nje. No, bežali ili ne bežali, jedna emotivna priča vam je sve bliže i verovatno će vas sustići baš u drugom delu ove sedmice.

 

Posao

Planete u vašem polju karijere – Sunce, Mars i Merkur, jesu u nepovoljnom aspektu na vaš znak i na Saturna koji se nalazi u vašem polju ličnosti, tako da je siguro da ćete se u poslovnom segmentu suočavati sa mnogim izazovima i komplikovanim situacijama. No, ono što je dobro jeste da vi sada imate i dovoljno snage i energije, ali i malo srećnih okolnosti na svojoj strani, pa će ove poslovne „borbe“ uglavnom biti u vašu korist. Šta više, neki od vas će ostvariti jake poslovne saradnje u ovom periodu, dok će drugi imati mogućnost za napredovanje ili promenu posla. Vrlo zanimljivi dani su pred vama.

 

Novac

Povoljna finansijska situacija u kojoj se trenutno nalazite ne bi trebala da vas „uljuljka“ i navede da krenete da trošite bez plana i smisla.

 

Zdravlje

Zdravstvena situacija je bolja nego inače. Koristite ove dane da više budete na svežem vazduhu, više se krećite i nemojte baš preterivati kada je hrana u pitanju.

 

 

JARAC

Malo ste se opustili, bolje se osećate, pa će vam i hrana više prijati i u njoj ćete više uživati. No, i dalje vrlo vodite računa o tome da se hranite zdravo, iako ćete povremeno dati sebi na volju i počastiti se sa više slatkiša nego inače.

 

Ljubav

Dobre postavke planeta govore da je vreme da Jarčevi u emotivnim vezama i brakovima krenu ka nekim mirnijim danima u svojim bitnim relacijama. Postoje neke situacije koje vam smetaju, ali sada bar nije vreme da tražite dlaku u jajetu. Umesto toga, prihvatite na pravi način promene u partnerovom ponašanju i uskladite se sa njim. Pred vama mogu biti neki vrlo fini i interesantni dani, dani kada ćete možda više vremena provoditi zajedno ili češće izlaziti. Ako ništa drugo, možete se potruditi da svakodnevicu sa voljenom osobom učinite lepšom i sadržajnijom.

Usamljeni pripadnici ovog znaka ove sedmice imaju trigon planete ljubavi Venere, na svog vladara Saturna. U prevodu – „na meti“ ste nekome ko je jako zainteresovan za vas i ko će se truditi da vam to pokaže i osvoji vas.

 

Posao

Ove nedelje možete imati veliku pomoć i podršku i od autoriteta, ali i od osoba sa kojima ste poslovno povezani. Šta više – predlozi ili pomoć od drugih sada vam donose samo dobro, pa nemojte previše razmišljati, već prihvatite ono što vam se nudi. Zbog odlične postavke Jupitera u vašem polju karijere u ovoj nedelji – neki od vas se mogu nadati i promeni posla, unapređenju ili nekim novčanim nagradama. Dosta toga što je stajalo i kočilo vas, sada ide ka svom razjašnjenju i konačnom pokretanju. Neki vaši planovi su možda izgledali preambiciozno, ali sada postoje itekako dobre šanse da se ostvare.

 

Novac

Ova nedelja je izuzetno povoljna po vas kada su finansije u pitanju. Ako želite, sada možete i pozajmiti novac, uzeti kredit ili refinansirati postojeće dugovanje.

 

Zdravlje

Bolje se osećate, neki problemi su krenuli da se rešavaju, pa više niste toliko psihički opterećeni. Optimizam i poboljšanje u zdravstvenom segmentu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6