ĆUTANJE JE ZLATO: Ove stvari ni slučajno NE SMIJETE reći voljenom muškarcu, inače će ZAUVJEK OTIĆI…

ĆUTANJE JE ZLATO: Ove stvari ni slučajno NE SMIJETE reći voljenom muškarcu, inače će ZAUVJEK OTIĆI…

11. rujna 2017. 0 By Admin 1

Sećate se pravila ’’Budite 100% iskreni jedno prema drugom’’, kako biste imali srećnu vezu? Da, baš to. To je jedna od najvećih šala, jer, realno, ne možete reći svom partneru baš sve, zar ne? Postoje trenuci kada je prosto najzrelija (i najmudrija) stvar koju možete učiniti – ćutanje.

 

Vodite računa i suzdržite se da svom partneru kažete bilo koju od ovih osam stvari.

# Da ste varali prethodne partnere

Istina je da vam je sigurno žao što ste spavali sa prijateljem bivšeg partnera, ali koga je briga? Znajući ove činjenice o vama ga neće naterati da vas više ceni jer ste bili potpuno iskreni sa njim. Naprotiv, izazvaće potpuno suprotnu reakciju. Zato, nikada ne pričajte o neverstvima koja ste počinili u prošlosti. Ono što ne zna ga ionako neće povrediti.

 

 

# Da neka od vaših prijateljica vara svog partnera

Činjenica je da stara izreka ’’Svaka ptica svome jatu leti’’ nije uvek istinita, ali ne možete ga kriviti ako krene da razmišlja u tom pravcu. Ako čuje da imate prijateljicu koja je sklona prevari, može pomisliti da vi niste ništa bolji. Stoga, ako ne želite da sumnja u vas čak i onda kada na svaki mogući način dokazujete svoju vernost, držite usta zatvorenim kada se dohvatite teme o prijateljicama i njihovim vezama.

 

 

# Da vas neki njegov prijatelj startuje

Ako je to nešto što se dogodilo u više navrata, svakako bi trebalo da mu kažete da mu prijatelj zabada nož u leđa. Ali, ako se tako nešto događa po prvi put, bolje je da prećutite. Jer, realno, koja je korist od usađivanja sumnje za nešto za šta niste ni sami sigurni da se dogodilo. Na taj način prijateljstvo neće biti uništeno zbog mogućeg nesporazuma.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3