ĆUTANJE JE ZLATO: Ove stvari ni slučajno NE SMIJETE reći voljenom muškarcu, inače će ZAUVJEK OTIĆI…

ĆUTANJE JE ZLATO: Ove stvari ni slučajno NE SMIJETE reći voljenom muškarcu, inače će ZAUVJEK OTIĆI…

11. rujna 2017. 0 By Admin 1

 

# Da vas privlači još neko osim njega

Možda ste mislili da divljenje tom zgodnom momku sa velikim bicepsima od prekoputa nije ništa strašno. Pa, recimo da mnogo grešite. Nikako ne bi trebalo da to govorite ili pokazujete svom partneru, jer udarate tamo gde nikako ne biste smeli – na njegov ego. A kada mu je povređen ego, on to ispoljava u krevetu. A to svakako ne biste želeli da se dogodi, zar ne?

 

 

# Da bi trebalo da izađete sa vašim ’’cool’’ kolegom sa posla

Sama pomisao da mislite da je čovek sa kojim radite i provodite vreme od ponedeljka do petka ’’cool’’ će naterati vašeg partnera na ljubomoru. Pomisliće da vi želite da izlazite sa kolegom, a da njega koristite kao paravan. Dakle, koliko god ovaj predlog zvuči nevino, u većini slučajeva ima gadne posledice.

 

 

# Da prezirete njegovu majku

Nikada ne obraćajte pažnju na nedolično ponašanje njegove majke ili bilo kog rođaka sa kojim ste imali kontakt. Deljenje činjenice da ne volite ženu koja ga rodila će ga možda trenutno približiti vama, ali nikada ne znate da li će to u budućnosti iskoristiti protiv vas. Ako se ne osećate prijatno u krugu njegove porodice, delite to sa svojim prijateljima, jer oni sigurno neće otići reći mu sve o tome.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3