DNEVNI HOROSKOP za 12. septembar: Blizanci skloni ljubomori, Devica postiže uspeh na poslu, Škorpije danas posebno emotivne…

Pregurasmo ponedeljak, već je mnogo lakše.
Nastavljamo sa nedeljom u kojoj će (ipak) da preovladavaju emocije, ljubav, zdrav razum, a sve to zahvaljujući Veneri koja je stupila na glavnu scenu.
Mesec i dalje u znaku Blizanaca, pa budite oprezni danas, nemojte da uradite ništa nesmotreno, par puta ispecite pa tek onda recite. Ne dozvolite sebi da se našalite sa nekim kome baš nije do šale, da ismevate temu koja nije za podsmeh. Posvetite se stvarima koje se tiču samo vas i vaših poslova, radite ono što možete bez pomoći drugih da uradite.

Danas se opustite, naročito popodne, izađite, prošetajte, družite se i izbegavajte teške teme, naročito sa partnerom pošto bi moglo da dođe do neke ozbiljne rasprave, a to vam nikako nije potrebno, naročito tokom vladavine Venere.
Srećno!

 

ovan

POSAO
Delujete nepoverljivo prema saradnicima i tražite nove informacije kako biste na vreme razjasnili zajedničke dileme. Poslovni nesporazum od ranije može da kulminira na vašu štetu i zato budite oprezniji kome ili šta obećavate.

 

LJUBAV
Testirate nečiju naklonost, ali pri tome koristite suviše subjektivna merila. Ne budite nestrpljivi i nepravedni prema bliskoj osobi.

 

ZDRAVLJE
Budite umereniji u hrani i piću.

 

 

bik
POSAO
Ponekad je teško kontrolisati ili strogo usmeravati poslovni dijalog, ali dogovor predstavlja najbolju garanciju za zajednički uspeh. Oslonite se na svoje organizatorske sposobnosti i budite aktivni na različitim stranama.

 

LJUBAV
Obratite pažnju na osobu koja vas posmatra zaljubljenim pogledom i sa toplim osmehom na usnama. Planirajte novi ljubavni susret.

 

ZDRAVLJE
Oscilacije u raspoloženju postaju sve češća pojava.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..