DODIRNI GA I NESTANI: Tajne zavođenja koje UVEK upale…

DODIRNI GA I NESTANI: Tajne zavođenja koje UVEK upale…

11. rujna 2017. 0 By Admin 1

Sigurno već znaš za suptilnu igru pogleda kojom razoružavaš svakog muškarca koji ti se dopadne. Sada imamo za tebe nešto sasvim drugačije…

Kada ugledaš frajera koji ti se dopada, jednostavno mu priđi i stavi mu do znanja koliko je fantastičan. Znamo da zvuči kao potpuno pogrešan pristup, ali sačekaj da vidiš u čemu je fora.

Ova tehnika nije za nestrpljive i one koji sve žele odmah i sad. Ona je za žene koje tačno znaju šta rade i zašto rade. Za žene koje ne sede kraj telefona i čekaju da ih muškarac pozove, za one kojima se čitav svet ne vrti oko muškaraca. Ovo nije za one koje jure ljubav, već za one kojima ljubav uvek sama dolazi. Hm, pa dobro ne baš sama od sebe, ali tako definitivno izgleda sa strane.

 

 

Nije poenta da on shvati da ti se dopada, već da se oseti dobro u pogledu samog sebe.

Stavi mu do znanja da je poseban, pohvali ga zbog nečega što je uradio, rekao, ili zbog toga što je naprosto takav kakav jeste. Ne bacaj mu se oko vrata, ne spopadaj ga i ne pokušavaj da ga zavedeš svojim atributima. Priđi mu sigurnim korakom, bez stidljivosti, normalno kao da se obraćaš starom prijatelju.

 

 

Dodirni ga lako poput vetra. Stavi mu do znanja da vidiš njegovu dušu, njegovu unutrašnju lepotu. Zatim nestani – idi svojim putem i ne osvrći se. Njegova trenutna reakcija na tvoj postupak i reči nije bitna. Bitno je ono što dolazi posle, ono što će ovakav potez izazvati u njegovoj psihi sledeći put kada te bude sreo negde u gradu, u klubu, kafiću…

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2