DODIRNI GA I NESTANI: Tajne zavođenja koje UVEK upale…

DODIRNI GA I NESTANI: Tajne zavođenja koje UVEK upale…

11. rujna 2017. 0 By Admin 1

 

Svako od nas je pomalo narcis i svako voli da njegova posebnost i jedinstvenost dobije potvrdu. Možda će te u datom trenutku samo belo pogledati, samo se kiselo i zbunjeno osmehnuti, ili sve vedro prihvatiti. To uopšte nije bitno. Jedna sigurna stvar je da će te zapamtiti po tih par sekundi u kojima se osećao kao najveći car. 

 

Ova igra je poput one sa skrivanjem pogleda, jer mu ne stavljaš jasno do znanja da ti se sviđa, ničim ga ne opterećuješ, a ipak ga navodiš da razmišlja o tebi.

Ono što će se neminovno desiti kada te ponovo negde bude ugledao je da pomisli: “Hej, pa evo je ona fantastična devojka!” i sam će ti prići. Zašto si ti toliko fantastična? Zato što je za tvoj lik i pojavu vezao fantastično osećanje koje je doživeo. I zato što te je opet pronašao. Pomazila si njegov ego i nestala. Stavila si mu do znanja da je predivan bez želje da od toga imaš nešto, već samo eto tako… Ostavila si ga u blagoj misteriji.

 

Dobila si ga i pre nego što te je upoznao. Smuvala si ga i pre nego što je muvanje počelo. Najveća je verovatnoća da ćete razmeniti kontakte i nastaviti da se viđate. Samo lagano i postepeno. Čekala si toliko da upadne u tvoju malu zamku, sigurno imaš strpljenja da se igrate još malo… dok skroz ne postane opčinjen tobom i zavistan od tog osećaja koji mu pružaš.

 

 

besnopile.rs

 

Stranice: 1 2