HOROSKOP ISTINE OTKRIVA: Zašto vas je TEŠKO ZAVOLJETI i šta vam je potrebno u LJUBAVI…

Ovan

Ne tražite nekoga sa kime ćete se smiriti ili nekoga ko želi da po ceo dan bude kod kuće. Ako nisu avanturistički nastrojeni ili ne vole da izlaze kao i vi – nećete ih ni primetiti. Vama je potreban neko ko će skrenuti sa svog puta samo da bi vas bolje upoznao i putovao sa vama oko sveta.

 

 

 Bik

Vi ste ekstremno ljubazna osoba koja voli, ali je drugima teško da vam priđu zbog hladne maske koju nosite. Takođe više volite da sami procenjujete osobu, nego da pokušate da je bolje upoznate. Kada se uverite da je osoba po vašim standardima, postaje malo lakše da započnete sa otvaranjem pred njom.

 

 

Blizanci

Volite da izlazite i upoznajete nove, interesantne ljude jer vas to čini srećnim. Ipak, lako vam postaje dosadno i mnogi ljudi nisu dovoljno interesantni da bi na vas ostavili nezaboravan utisak. Imate dugu listu mesta na koje želite da odete, kao i mnoge ljude koje treba da upoznate, što predstavlja poteškoću kada neko želi da vam se približi na intimnijem nivou.

 

 

Rak

Veoma ste emotivni i često se dešava da skrenete sa svog puta da biste vodili računa o ljudima koje volite. To nije uvek dobro jer dozvoljavate ljudima da vas iskoriste, pa svakim ulaskom u novu vezu dobijate strah da će se nešto loše desiti. Zato sve zadržavate u sebi, dok ne shvatite da ste u pravoj i ozbiljnoj vezi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..