HOROSKOP ISTINE OTKRIVA: Zašto vas je TEŠKO ZAVOLJETI i šta vam je potrebno u LJUBAVI…

HOROSKOP ISTINE OTKRIVA: Zašto vas je TEŠKO ZAVOLJETI i šta vam je potrebno u LJUBAVI…

11. rujna 2017. 0 By Admin 1

Lav

Vi ste profesionalac u stvaranju dobrog prvog utiska, znate kako da započnete konverzaciju i upoznajete se sa novim prijateljima bilo gde da odete. Ipak, ne skidate brzo tu impresivnu masku i ne otkrivate da niste savršeni sve dok ne budete sigurni da se ta osoba neće uplašiti i otići od vas.

 

 

Devica

Konstanto se trudite da budete najbolja verzija sebe, pa veze za vas ponekad nisu praktične i staju vam na put do vaših ciljeva. Jednostavno razmišljate i često izbegavate stvari na koje niste navikli. Treba vam neko ko će voleti vaš neverovatan mozak i jedinstven način razmišljanja.

 

 

Vaga

Imate talenat da postanete prjatelj sa bilo kime, pa ste izbirljivi kada treba nekoga da pustite u svoj život. Veze vam mnogo znače i imate više izbora, pa biranje prave osobe može biti teško.

 

 

Škorpija

Vi ste jaka osoba i ne pokazujete svima svoju mekšu stranu. Uvek ćete stati u odbranu sebe i ljudi koje volite, ali vaša zaštitinička priroda može izgledati previše grubo za neke ljude. U potrazi ste za nekim ko će stalno biti na vašoj strani i uvek vam pomoći.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3