TAJNE MUŠKE ŽELJE! Ovan želi strastvenu i zabavnu ženu, Bik ženu koja će pustiti da je on polako zavodi…

TAJNE MUŠKE ŽELJE! Ovan želi strastvenu i zabavnu ženu, Bik ženu koja će pustiti da je on polako zavodi…

11. rujna 2017. 0 By Admin 1

Možda bi vam pomoglo da znate nešto o njegovom horoskopskom znaku i kako treba da se ponašate ukoliko želite da privučete i zadržite njegovu pažnju.

Dženifer Endžel, jedan od najpoznatijih astrologa u Njujorku, podelila je nekoliko korisnih saveta.

Ovan

Ovan želi strast u svim oblastima svog života – posebno u svom ljubavnom životu. Ovnovi su veoma se*sualna bića i vole izazov, tako da spremite igru koja nije suviše laka za njih. Takođe, imajte na umu da mogu vrlo lako da preteraju, ali srećom, ako napravite pogrešan korak, neće vam to zameriti, jer nisu zlopamtila! Uvek se trudite da budete zanimljive i zabavne Ovnu. Na ovaj način ćete zadržati njegovu pažnju.

 

 

Bik

Rođen pod uticajem Venere, Bik želi dobre stvari u životu i voli romanse na poseban, starinski način. Bikovi su čulna bića: piće, večera, ruže – sve ovo je potrebno za početak predigre. Bikovi žele da osvajaju i ne vole navalentne devojke. Imajte ovo na umu ako želite da osvojite Bika.

 

 

Blizanac

Ništa neće impresionirati Blizanca više nego dobro isplanirani izlazak sa puno zabave i aktivnosti. Smislite nešto kreativno, kao što je pozorište, film, poseta muzeju, festival, koncert, ukoliko želite da iznenadite i privučete Blizanca. Blizanci su takođe veoma društveni pa budite spremni da čujete sve o svadbenim planovima njihovog najboljeg prijatelja ili o novom poslu bivših saradnika. Budite spremni da ih saslušate i prihvatite sve strane Blizanaca, uključujući i njihove beskrajne razgovore i ogovaranja.

 

 

Rak

Ako želite da se Rak ozbiljno zainteresuje za vas, prvo ćete morati da dobijete pečat odobrenja od njegove porodice. Ukoliko želite da zainteresujete Raka prepustite se dubokim, smislenim razgovorima o njegovoj porodici i delite njegova osećanja.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3