DNEVNI HOROSKOP za 13. septembar: Ribe spremne za ljubavna uzbuđenja, novi početak pred Bikom, Devica emotivno nesigurna….

DNEVNI HOROSKOP za 13. septembar: Ribe spremne za ljubavna uzbuđenja, novi početak pred Bikom, Devica emotivno nesigurna….

12. rujna 2017. 0 By Admin 1

Sredina nedelje, današnji dan će obeležiće jedan lep trigon – Saturna i Strelca. Dve energije koje se lepo slažu i daju toliko potreban smiraj, stabilizaciju stvari, novu notu optimizma i vere, prvenstveno u sebe.
I dalje nam Venera daje pozitivnu energiju, pa kada se saberu ove dve energije, nema šta da kažemo sem da prognoziramo da današnji dan može da bude prelep! Da bude i te kako uspešan, da ga završite sa osmehom na licu, ali naravno – vi ste pokretač te energije i kreator vaše sudbine, pa ne dozvolite da vam dan prođe tek tako, krenite u neke nove izazove, poslovne, životne, ljubavne… šta god da pokrenete imaćete velike šanse i da dovedete do kraja, pa se danas izborite za sve.

Očekuje vas odlična doza raspoloženja, kako vas tako i osoba u okolini, pa gledajte da to iskoristite za neko lepo druženje, ljubav i razmenu emocija.
Lep dan vam želimo!

 

ovan

POSAO
Neko vas iznenada dovodi u neprijatnu situaciju i pokušava da vam nametne određena pravila ponašanja. Potrebna vam je bolja kontrola u poslovnim susretima.

 

LJUBAV
Sačuvajte dostojanstvo pred voljenom osobom, pokažite da imate dovoljno snage da prevazidjete neke osetljive situacije kroz koje prolazite.

 

ZDRAVLJE
Promenljivo raspoloženje.

 

 

bik
POSAO
Pokušavate pravilno da dešifrujete nečiju poruku ili da sačuvate pozitivan stav u poslovnoj saradnji. Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama. Novi početak, kao što rekosmo je pred vama, iskoristite ga!

 

LJUBAV
Pokažite svom partneru da postoji neki lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti koji nije nedostižan. Nema razloga da sumnjate u nečija iskrena osećanja.

 

ZDRAVLJE
Dobro.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6