HOROSKOP: Konjunkcija Jupitera i Erosa- Stižu uzbudljivi preokreti na ljubavnom planu, tajne veze, burni rastanci…

HOROSKOP: Konjunkcija Jupitera i Erosa- Stižu uzbudljivi preokreti na ljubavnom planu, tajne veze, burni rastanci…

12. rujna 2017. 0 By Admin 1

Strelčevi, Ribe i Rakovi, Vodoliji, Jarčevi i Škorpije više su na “udaru” ovih aspekata!

 

JUPITER, planeta prosperiteta, putovanja, hedonizma i kontakata sa strancima, prelazi preko poslednjih stepeni Vage, spremajući se da 10. oktobra, posle 12 godina, uđe u Škorpiju. Tokom ove nedelje, Jupiteru se približava asteroid Eros tako da će u drugoj polovini perioda obrazovati konjunkciju. Ovakav aspekt još više naglašava simboliku Erosa (erotičnost, lični magnetizam, zavodljivost), zbog čega će malo ko moći da odoli predstavnicima sedmog zodijačkog znaka.

 

S druge strane, opozicija između Erosa blizu Jupitera i retrogradnog Urana u Ovnu najavljuje uzbudljive preokrete na ljubavnom planu, tajne veze, burne rastanke i mogućnost skandala, a to se naročito odnosi na poznate ličnosti.

 

Sekstil koji Jupiter obrazuje sa tranzitnim Saturnom u Strelcu, donosi obnovu saradnje sa strancima, nove šanse po pitanju stručnog usavršavanja i dobijanja stipendija u inostranstvu. Kvadrat sa Plutonom upozorava da izbegavate nepotrebne troškove i podizanje kredita.

 

Uticaj Jupitera naglašen je u Strelcu, Ribama i Raku, a Urana u Vodoliji, Jarcu i Škorpiji, zbog čega će predstavnici ovih znakova biti više na “udaru” ovih aspekata, ali neće zaobići ni ostale.

 

 

OVAN (21. 3 – 19. 4)

Konjunkcija Jupitera i Erosa u opoziciji sa retrogradnim Uranom u vašoj astrološkoj kući ličnosti, upozorava da se pazite skandala ako ste u tajnoj vezi, posebno ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti.

 

 

BIK (20. 4 – 21. 5)

Pozicija planeta prosperiteta i neočekivanih situacija, Jupitera i Urana, može da vam donese promenu radnog mesta ili posla. Zauzeta osoba koju poznajete preko posla čini sve kako bi skrenula vašu pažnju.

 

 

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Vladalac astrološke kuće partnerskih odnosa, Jupiter u konjukciji sa Erosom, nasuprot retrogradnom Uranu u kući više sile, upozorava da izbegavate rasprave sa nekim s kim ste u dugogodišnjoj vezi ili braku.

 

 

RAK (22. 6 – 22. 7)

Saturn, vladalac vašeg astrološkog polja ljubavi, u sekstilu sa Jupiterom blizu Erosa, donosi vam mogućnost ulaska tajnu u vezu sa zauzetom osobom koju najverovatnije već duže vreme poznajete preko poslovnih kontakata.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3