MUŠKARCI NAJISKRENIJE: Gubimo kontrolu kada OVO vidimo na nekoj ženi, bukvalno..

MUŠKARCI NAJISKRENIJE: Gubimo kontrolu kada OVO vidimo na nekoj ženi, bukvalno..

12. rujna 2017. 0 By Admin 1

Muškarci najiskrenije: Muškarci na ženama vole različite fizičke atribute i to je ono što ih na prvi pogled privlači.

Međutim, nakon što dobro odmere ženu od glave do pete, jači pol počinje da zapaža i njene karakterne osobine. Kako su pokazala brojna istraživanja, muškarci na nežnijem polu vole lep osmeh, zavodljiv pogled, ali i pamet.

 

Osmeh

Brojna istraživanja pokazala su da je muškarcima vrlo privlačan ženski osmeh. Oni smatraju da osmehom žena pokazuje da je otvorena, vesela i neopterećena. Osmeh je uvek se*si!

 

 

Zna da sluša

Žena koja pažljivo sluša svoga sagovornika i više je nego privlačna. Jedno australijsko istraživanje pokazalo je da mnogi muškarci upravo to primećuju na ženi.

– Neopisivo je seksi kada imaš utisak da je sva njena pažnja usmerena prema tebi – rekao je jedan od ispitanika.

Smisao za humor

Svako voli kada ga neko oraspoloži i nasmeje, pa tako i muškarci. Upravo zato njima su privlačne žene koje imaju smisao za humor. Takve žene znaju da ih opuste i nasmeju, a to je preduslov za seksi raspoloženje.

 

 

Šala na sopstveni račun

– Nema ništa ružnije od žene koja ne zna da se šali i na sopstveni račun i koja sve shvata lično – rekao je jedan od ispitanika u nedavno sprovedenom britanskom istraživanju. Kad se žena šali na sopstveni račun, pokazuje da nije kritički nastrojena ni prema sebi, ali ni prema muškom rodu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2