Ženski horoskop otkriva TVOJE PRAVO LICE: Evo zašto su žene u OVIM znacima NEODOLJIVE

Ženski horoskop otkriva TVOJE PRAVO LICE: Evo zašto su žene u OVIM znacima NEODOLJIVE

12. rujna 2017. 0 By Admin 1

 

LAV

Da, to je ta kraljica zodijaka, koja to svima mora i da pokaže – da je ona najlepša, sa naviše stila, omiljena boja joj je, naravno, zlanta, po pitanju mode i garderobe se uvek opredeljuje samo za ono što je najskuplje, uvek željna da bude u centru pažnje i tema svih razgovora. Lavica jednostavno ne dopušta da bilo ko drugi osim nje dođe do izražaja.

 

 

DEVICA

One su uvek precizne u svemu što rade, pa pomalo i robuju raznim životnim kalupima i modelima ponašanja, u kojima bi se neki drugi znak osećao sputano, ali žene Device su navikle da tako funkcionišu i to im odgovara. One su skroz u znaku klasike kada je moda u pitanju i teško se odlučuju za bilo kakve novitete ili eksperimentisanja.

 

 

VAGA

Vage su tipične žene – elegantne i sa manirima, koje uvek teže nekom savršenstvu, i u ljubavi, i u porodici, i na poslu, što se vidi i u njihovom modnom stiu, koji je uvek besprekorno usaglašen sa svim pisanim i nepisanim pravilima lepog odevanja. Kod njih ništa nije prenaglašeno, sve je skladno i umereno, veliki su ljubitelji umetnosti, naročito klasične muzike.

 

 

ŠKORPIJA

Retko koji znak je toliko opasan kao ovaj – žene Škorpije su fatalne, i po druge i po sebe, one izgaraju u strasti, dramatične su, i uvek teže da proniknu u samu suštinu stvari. One intrigiraju svojom mističnoću, jako su naglašenog seksipila, pa im je i modni stil takav – uvek seksi i provokativan.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3