Ženski horoskop otkriva TVOJE PRAVO LICE: Evo zašto su žene u OVIM znacima NEODOLJIVE

Ženski horoskop otkriva TVOJE PRAVO LICE: Evo zašto su žene u OVIM znacima NEODOLJIVE

12. rujna 2017. 0 By Admin 1

 

STRELAC

Dame Strelci imaju svoj cilj i jasnu viziju kako do njega da dođu. Isto pomalo amazonke i neustrašive, ali svesne da je njihovo najjače oružje upravo njihova naglašena ženstvenost – žene u Strelcu osvajaju sve svojom energijom. Strelci su sportski tip, uživaju u putovanjima i avanturama.

 

 

JARAC

Žene Jarčevi su prave gospodarice, kojim god poslom da se bave. One u svemu pronalaze uzvišenost i maksimalno se posvećuju svom cilju, ništa drugo ih ne interesuje, i ne dozvoljavaju da im bilo ko remeti njihovu fokusiranost. Sa istim entuzijazmom i strašču su posvećene i karijeri i porodici – damama u ovom znaku ništa nije teško dok god znaju šta žele.

 

 

VODOLIJA

One su neuhvatljive u svojoj nestalnosti i konstantnim promenama – kako u interesovanjima, ljubavima, tako i u, recimo, stilu oblačenja – vole da eksperimentišu, ne plaši ih da budu od svih drugačije i potpuno svoje. Žene Vodolije su uvek pomalo ispred svog vremena.

 

 

RIBE

Naposletku, jedan tipično ženski znak – romantične, zaljubljive prirode, sklone idealizaciji i izrazito maštovitog duha. U njihovoj viziji sve je uvek u savršenom redu, i tom idealu uvek teže, a ponekad za njim i pate. Žene Ribe su nepopravljivi optimisti, i to je ono što ih najviše krasi.

 

 

Izvor: Mogujatosama.rs

Stranice: 1 2 3