BIT ĆEŠ MU ODVRATNA I GADLJIVA: Ovim stvarima TJERAŠ muškarca sto kilometara od sebe..

BIT ĆEŠ MU ODVRATNA I GADLJIVA: Ovim stvarima TJERAŠ muškarca sto kilometara od sebe..

13. rujna 2017. 0 By Admin 1

Ovim stvarima ćeš da oteraš bukvalno svakog muškarca: Tipove privlače određene stvari kod žena, i dok neki padaju na boju kose, drugima je bitna boja očiju, a trećima, osmeh ili oblik tela. Međutim, koliko god se muškarci razlikovali, postoje određene greške prilikom ulepšavanja koje će svakog muškarca da oteraju od vas.

 

 

Zastrašujući smokey eyes

Iako tamna senka može vaš pogled da učini mističnim i zavodljivim, ako preterate sa nanošenjem tamne senke i olovke, postići ćete sasvim suprotan efekat. Umesto zavodljivog pogleda, zastrašujući smokey eyes muškarce će bukvalno oterati od vas, a mnogi bi mogli da pomisle da ne znate da se šminkate i da na lice stavljate sve što imate u kozmetičkoj torbici.

 

 

Nepravilno nanesen puder

Vidljiva crta pudera na vratu jedna je od stvari koje muškarce itekako mogu da odbiju. Nepravilno nanesen puder i drugačija boja vrata i lica, navešće muškarce da se zapitaju zašto ne volite prirodni izgled svog lica ili će se ptitati zašto se niste potrudili da smanjite tu razliku, piše Yahoo Shine.

 

 

Previše beli zubi

Naravno da su zubi jedna od prvih stvari koju uočavamo kod partnera, ali i tu postoje granice. Zdravi, negovani i beli zubi da, ali niko ne voli preterano izbeljene zube. Takav osmeh muškarcima deluje veštački, lažno i nimalo privlačno.

Lepljivi sjaj

Ženske usne su samo jedna od stvari kojima muškarci ne mogu da odole, ali pripazite kad ih šminkate. Naime, nema ni jednog muškarca koji uživa u ljubljenju sa djevojkom koja nosi lepljivi sjaj, posebno u nekoj jakoj boji. Osim što doživljaj za vreme ljubljenja nije nimalo prijatan, ni jedan muškarac ne želi da posle ljubljenja skida debeli sloj sjaja sa svojih usana.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2