HOROSKOP I PREVARA: Škorpija će vas prevariti sa BIVŠOM, Bik sa prijateljicom, a Strelac sa…

HOROSKOP I PREVARA: Škorpija će vas prevariti sa BIVŠOM, Bik sa prijateljicom, a Strelac sa…

13. rujna 2017. 0 By Admin 1

– Nema tog alkohola koji te može naterati da prevariš osobu koju voliš. Varaš jer ti tako želiš.

 

Plašite se da će vas partner prevariti? Proverite da li imate razloga za strah!

 

OVAN

Ovnovi obožavaju da flertuju i brzo pomisle da su zaljubljeni. Takvim ponašanjem ulivaju lažan osećaj sigurnosti svom predmetu obožavanja, pa dok partner misli da je u idealnoj vezi, Ovan već juri za novim plenom. Vrlo je teško njega obuzdati, a teško je i shvatiti da vas vara jer uopšte ne menja ponašanje prema partneru.

BIK

Bikovi su sjajni ljubavnici, ali loše stoje sa samopouzdanjem. Čim se osete i najmanje nesigurno, portražiće nekog ko će ih uveriti da su neverovatni u krevetu. Obično varaju sa svojim prijateljima jer sa njima već imaju izgrađen odnos.

 

 

BLIZANCI

Uvek su skloni flertu i ta njihova strast ne prestaje ni kada su u ozbiljnoj vezi. Oni ipak ne ulaze u flert sa namerom da prevare, ali često stvari odu predaleko. Svesno varaju samo onda kada procene da partner ne komunicira dovoljno i iskreno sa njima.

 

 

RAK

Rakovi duboko u sebi žude za dubokom povezanošću. Po prirodi su lojalni i male su šanse da će švrljati. Ali, ako osete da se partner udaljava od njih ili da ih ne razume, potražiće utehu u tuđem zagrljaju. Ipak, oni skoro nikad ne održavaju paralelne veze, pa će vrlo brzo rešiti kome će se prikloniti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3