HOROSKOP I PREVARA: Škorpija će vas prevariti sa BIVŠOM, Bik sa prijateljicom, a Strelac sa…

HOROSKOP I PREVARA: Škorpija će vas prevariti sa BIVŠOM, Bik sa prijateljicom, a Strelac sa…

13. rujna 2017. 0 By Admin 1

LAV

Lavovi su izuzetno nezavisni i puni energije. U spavaćoj sobi su prava bomba, a uz to savršeno nalaze balans između vođenja ljubavi i ljubavi, zbog čega smatraju da im je i dozvoljeno da varaju a da se pritom ne osećaju krivima.

 

 

DEVICA

Device su generalno verne, ali kočnice im popuštaju kada stvari u vezi postanu malo nezgodne. Kada osete da nije sve po loju, lako se može desiti da utehu pronađu u tuđem krevetu.

 

 

VAGA

Vage su stvorene za supružnike zato što traže harmoniju i često partnera stavljaju ispred sebe. Ali, ne podnose dobro usamljenost, pa ako se partner iz nekog razloga udalji od njih, potražiće tuđe društvo, a budući da su veoma šarmantne, to će im lako poći za rukom.

 

 

ŠKORPIJA

Ovaj znak je u stalnoj potrazi za senzualnošću. U ozbiljne veze ulaze kada dobro prouče potencijalnog partnera i poveruju mu. Iako su generalno posvećenio u vezi, nekada ih strast odvuče na pogrešnu stranu, naročito ako ne dobiju količinu intimnosti o kojoj maštaju. Uglavnom varaju sa ljudima sa kojima su već imali nešto, pa su sa njima opušteni.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3