LJUBAV JE ZA NJU VJEČNA MISTERIJA: Žena u ovom znaku je nesputana kao VATRA!

LJUBAV JE ZA NJU VJEČNA MISTERIJA: Žena u ovom znaku je nesputana kao VATRA!

13. rujna 2017. 0 By Admin 1

Ona čezne za dalekim zemljama, a ne za skupocjenim štiklama.

Ako i kupi fine cipele, uvijek će joj biti manje važne od njenih gojzerica za planinarenje. Za tretmane ljepote nema baš strpljenja, obavit će one najnužnije poput depilacije i pedikure ljeti, a ne mari baš ni za dnevne rituale ljepote. Nanošenje kreme na lice ujutro i navečer njoj su gnjavaža.

 

Voli kupovati, ali na mjestima kao što je tržnica u nekoj egzotičnoj zemlji. Mnogi njeni odjevni komadi uspomena su s nekog putovanja. Njen šoping izgleda poput fizičke rekreacije – ulijeće i izlijeće iz dućana u dućan brzinski razgledavajući ponudu i „pikirajući“ što originalnije komade jer ne voli nositi ono što nose svi ostali.

 

U sportskoj odjeći najbolje se osjećaju, ali odlično mogu nositi i sofisticirane kombinacije. No ono što najviše odlikuje ženu Strijelca je njena sposobnost da savršeno nosi pretjerane i odvažne odjevne kombinacije. Dugo sređivanje prezire, a i kada se sredi izgleda kao da jedva čeka da skine to sa sebe i uskoči u svoju omiljenu trenirku.

 

Tina Turner, Rita Ora, Taylor Swift kao i glumice Jane Fonda, Katie Holmes, Julianne Moore i Milla Jovovich također su Strijelčice koje znaju da su sve nijanse ljubičaste te plava boja idealne za njih pa ih se na crvenim tepisima moglo vidjeti u toaletama ili sa šminkom upravo tih boja.

Idealni parfemi za ženu Strijelca su oni s voćnim i drvenim notama, svježi i razigrani.

 

 

zadovoljna.hr 

Stranice: 1 2 3 4