Kad ON ne odgovara na TVOJE PORUKE, evo ŠTA to tačno znači…

Kad ON ne odgovara na TVOJE PORUKE, evo ŠTA to tačno znači…

14. rujna 2017. 0 By Admin 1

Uzeo je broj! Zainteresiran je! Ili nije? Pitaš se… Sve su to situacije u kojima ne znaš što je točno razlog njegova nejavljanja. Možda mu treba dugo vremena da ti odgovori na poruku, a možda se u konačnici niti ne javi. Što sve to zapravo znači? Situacija kad frajer ne odgovara na SMS.

 

 

Kad frajer ne odgovara na SMS

U prošloj kolumni smo se dotakli teme poruka – SMS ili bilo koje vrste poruka koje žene šalju muškarcima. Utvrdili smo koje poruke treba izbjegavati u samome startu kako se muškarac ne bi naglo “ohladio”. Da rezimiramo – “Da li ti nedostajem?”, “Da li se nešto ljutiš?”, i “Zašto se ne javljaš? Isti si kao svi”, poruke su koje će zasigurno u kombinaciji s pogrešnim tajmingom (ČITAJ=prerano) rezultirati nejavljanjem (odnosno gubitkom interesa) muškarca. OK, shvatile ste u čemu ste do sada, možda sasvim nesvjesno griješile, no što kad frajer ne odgovara na SMS (unatoč dosadašnjoj zanimljivoj komunikaciji)?

 

Dok tipkam po svojem iPhone-u, razmišljam koliko se zapravo komunikacije odvija preko SMS-a i raznih poruka na društvenim mrežama pa tako valja pridodati pozornost digitalnom dobu u kojem je važan način komunikacije postalo TIPKANJE.

 

Pretpostavimo da je riječ o početku ljubavnog odnosa (znači da niste u definiranoj, ozbiljnoj vezi). Kako bih vam olakšala razumijevanje muškog uma po pitanju ljubavne komunikacije, raščlanila sam “njegovo SMS ne/javljanje” na nekoliko mogućih situacija:

 

  1. Ako ti frajer obično na poruku odgovori ODMAH, sve je jasno. On je JAKO ZAINTERESIRAN.
  2. Ako inače odgovora na poruke unutar par minuta to također znači da je JAKO ZAINTERESIRAN. I da ne drži mobitel u ruci od 0-24 (što se čini poprilično zdravo).
  3. Ako ti odgovara na poruke unutar sat vremena – to je isto ok. On je ZAINTERESIRAN i najvjerojatnije STVARNO ZAPOSLEN (za razliku od nekih frajera o kojima ćemo još pričati)
  4. Ako ti odgovara na poruke nakon što prođe više sati ili tek sutradan – to može značiti da baš nije pretjerano zainteresiran (ako to spada pod njegovo uobičajeno javljanje i ako nema običaj inicirati komunikaciju) ili je možda doista prezaposlen (ali to će se onda dogoditi zaista rijetko i sasvim sigurno će spomenuti gdje je bio i zašto se nije javio prije).

 

  1. Ako ti odgovori na poruku tek za nekoliko dana – onda znaš na čemu si. Nije previše zainteresiran i točka. Vjerojatno se viđa i s drugim ženama ili je u ozbiljnoj vezi i povremeno traži flert sa strane.
  2. Ako ti odgovori na poruku za nekoliko tjedana ili mjeseci – onda se definitivno viđa s drugim ženama. Vjerojatno s puno njih. I ne, nije pretjerano zainteresiran za tebe. Javio se jer mu je tada bilo dosadno
  3. Ako ti uopće ne odgovori – sve je jasno zar ne? Muškarci su naime stručnjaci kada je riječ o izbjegavanju. Rijetko koji muškarac će ti se javiti i reći – ej sorry, nisam zainteresiran. Lakše im je ovako. Pustit će da se stvar s vremenom i sama od sebe “razvodni”. Tko uostalom želi dramu?

 

 

Vidite li koliko je zapravo sve vrlo jednostavno?

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2