NE BUDI DOSADNA SMARAČICA: Ako radiš OVE stvari ne privlačiš PRAVE muškarce..

NE BUDI DOSADNA SMARAČICA: Ako radiš OVE stvari ne privlačiš PRAVE muškarce..

14. rujna 2017. 0 By Admin 1

Muškarci ne razumeju zašto žene imaju potrebu da stalno nešto zahtevaju i prigovaraju, jer se vode jednostavnom logikom – ako mi nešto smeta, sam ću to promeniti, a ako ne mogu, onda ću se skloniti.

Da li ste se ikada zapitale kakve to žene muškarci jednostavno ne vole? U nastavku saznajte.

 

 

Žena koja stalno prigovara

Žene koje negativno govore o drugima i omalovažavaju sve oko sebe definitivno će odbiti svakog muškarca. Dobro, svi ponekad imamo žutu minutu i prigovaramo, ali jedna je stvar raditi to ponekad, a sasvim druga ako to radite 24 sata dnevno! Muškarci ne razumeju zašto žene imaju potrebu da stalno nešto zahtevaju i prigovaraju, jer se vode jednostavnom logikom – ako mi nešto smeta, sam ću to promeniti, a ako ne mogu, onda ću se skloniti..

 

 

Opsednuta dijetom

Ako vam je svaka druga rečenica u stilu brojanja kalorija, to će ga vrlo brzo oterati od vas. A, ako ne daj Bože počnete i njemu da branite da pije pivo jer ono goji, ekspresno će pobeći od vas! I ne krivimo ga. Momci vole kad su devojke opuštene i pre svega kada uživaju u životu. To ne znači da ćete osam puta dnevno jesti ćevape između obroka, nego da jednostavno popustite kočnice i prepustite se malim, umerenim užicima…

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2