NEDELJNI HOROSKOP od 16. do 23. septembra: Vagi stiže neočekivani novac, Strelca očekuje zabava i dobar provod, Ovan u romantičnoj ljubavnoj šemi…

NEDELJNI HOROSKOP od 16. do 23. septembra: Vagi stiže neočekivani novac, Strelca očekuje zabava i dobar provod, Ovan u romantičnoj ljubavnoj šemi…

15. rujna 2017. 0 By Admin 1

OVAN

Ponedeljak vam donosi neke zanimljive prilike za poslovne razgovore. Mogli biste da naučite mnogo toga što će vam kasnije biti od koristi i to od osoba koje od nedavno poznajete. Potrudite se da budete i pažljivi slušalac, a ne osoba koja vodi glavnu reč.

 

Utorak i sreda su dani kada ćete biti u prvom planu i kada će se o vama najviše govoriti – naravno, zahvaljujući vašem šarmu i pozitivnom uticaju na druge. Uživajte u pažnji koju dobijate, a takođe budite otvoreni i za romantiku. Od četvrtka pa sve do kraja vikenda, razmišljaćete o materijalnim stvarima. Idealno bi bilo da reorganizujete vaš kućni budžet.

 

 

BIK

Ponedeljak prolazi u znaku detalja. Potrudite se da uspešno isplanirate sve obaveze i realizujete većinu planova, jer ostatak dana obećava dobru zabavu. Sreda i četvrtak su odlični dani za socijalizaciju – posvetite se prijateljima, pogotovo onima koje ste u poslednje vreme zapostavljali.
S obzirom da se već izvestan period okrećete aktivnostima koje isključuju prisustvo ljudi, u petak ne bi bilo loše da izdvojite vreme razmišljajući o izvesnom problemu koji vas već duže opterećuje. Rešenje je bliže nego što vam se čini. Vikend iskoristite za kraće putovanje koje će neplanirano da iskrsne – vaše je samo da pristanete.

BLIZANCI

Ponedeljak će proteći u povišenoj tenziji i neprijatnom osećaju koji je posledica nesporazuma ili čak većeg sukoba sa vašim pretpostavljenima. Vi ste neko ko se zatekao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme, i, na žalost, malo šta možete da promenite, iako ste svesni da ste u pravu. Potrudite se da vas ovo previše ne dotiče, jer u utorak i sredu, očekuju vas opuštajući, romantični momenti sa vašim partnerom.

 

Takođe, pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su singli će imati mnogo dobre zabave sa prijateljima, ali i mogućnost jednog novog poznanstva. Vikend prolazi u kratkotrajnom padu raspoloženja, ali ništa što jedan razgovor sa osobom od poverenja ne može da popravi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4