KAKO DA SAČUVATE VEZU: SA JARCEM BUDITE STRPLJIVI, A PREMA BIKU UVEK ISKRENI

KAKO DA SAČUVATE VEZU: SA JARCEM BUDITE STRPLJIVI, A PREMA BIKU UVEK ISKRENI

16. rujna 2017. 0 By Admin

I ne želim da, kada te za 10 godina budu pitali za mene, tvoj odgovor bude: “Ne znam, nisam je vidio godinama…”, već “Eno, čeka me kući!”

U vezi razlika među horoskopskim znacima ume da bude pogubna. Ono što je jednom znaku sasvim normalno, drugom može da bude potpuno neprihvatljivo. Ali astrologija je tu da vas spreči da napravite nepotrebnu grešku.

 

 

Ovan

Zapamtite: Ovan mora uvek da vam bude prioritet i mora biti u centru vaše pažnje. Ako Ovan samo pomisli da vas više ne privlači, spreman je na raskid. I nikad, ali baš nikad nemojte da poredite svog Ovna sa nekim drugim muškarcem s kojim ste bili, koliko god bili ljuti, jer je moguće da će vam večno prebacivati zbog toga.

 

 

Bik

Nikad nemojte da lažete Bika. „Bele laži“ su jedna stvar, ali Bik uvek više ceni iskrenost. Možete biti i tajnoviti ako su u pitanju male stvari, ali kod velikih stvari se očekuje potpuna otvorenost.

 

 

Blizanci

Za Blizance važi fraza „što na umu, to na drumu“. To isto se očekuje i od vas. Nemojte da ostajete nedorečeni i uvek mu objasnite ako vas nešto nije razumeo. Osim toga, morate biti spremni na promene, na adaptaciju, na kompromise i nikako ne smete biti posesivni. Blizanac ne sme da oseti da mu je sloboda ograničena.

 

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4