NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP (17. – 23. septembra): Nova ljubavna romansa za Lava, Jarca očekuje zanimljivo poznanstvo, Vodolija zaljubljena do ušiju…

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP (17. – 23. septembra): Nova ljubavna romansa za Lava, Jarca očekuje zanimljivo poznanstvo, Vodolija zaljubljena do ušiju…

16. rujna 2017. 0 By Admin 1

OVAN

Osećate se elokventno i sposobni ste da izrazite jasno svoja osećanja kako nedelja počinje, pa čak i ako vaš partner ili potencijalni partner nije baš pričljiv uspećete da izađete sa tim na kraj.

 

Od srede do petka će te previše vremen provoditi u razmišljanju o prošlosti, a to nije dobro ni za koga. Potrudite se da ne pozovete nikog od svojih bivših partnera!

 

Ove nedelje vaša energija se ponovo nalazi na vrhuncu i očekuje vas zanimljiv i seksi period sa vašim partnerom. Ako nemate ništa isplanirano za ovu nedelju pravi je trenutak da izađete i da se provedete.

 

 

 

BIK

Niste baš pri sebi ove nedelje, što bi moglo da dovede do čudnih situacija i problema sa voljenom osobom ali ne bojte se, sve je rešivo. Vaša impulsivna priroda je u punoj snazi u ponedeljak i utorak, što vas može dovesti u nezavidnu situaciju gde će te reći nešto ili uraditi pogrešnu stvar u pogrešno vreme.

 

Iako će te se jednog dana smejati tome! Sredina nedelje vam je sva u znaku poslovanja i velike su šanse da će te upoznati nekog novog.

 

Što je još bolje, vaš trenutni partner će pretstavljati pravu prednost u tom pogledu. Pripazite na razdražljivost i nemir kod kuće ovog vikenda.

 

 

 

BLIZANCI

Prijateljstvo igra veliku ulogu u svakoj vezi, a to će te upravo videti na početku ove nedelje. Možete sa sigurnošću da kažete da su stvari krenule na bolje!

 

Kao i većina, sredinom nedelje ćete biti fokusirani na finansije. To bi mogla biri sreća u nesreći, koja će vas približiti trenutnom partenru ili pak nekom ko deli iste strasti.

 

Razgovarajte ovog vikenda ako želite da stvari krenu u pravom smeru, vaše reči mogu da naprave veliku razliku.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4