Evo koji horoskopski znak će vas u vezi i braku PRE ILI KASNIJE PREVARITI, a koji će vam CEO ŽIVOT BITI VERNI kao psi..

Evo koji horoskopski znak će vas u vezi i braku PRE ILI KASNIJE PREVARITI, a koji će vam CEO ŽIVOT BITI VERNI kao psi..

17. rujna 2017. 0 By Admin 1

Tvrdi se da monogamija nije biološki moguća i danas ćemo govoriti o tome kako svaka osoba vara u vezi. To ne znači da obavezno vara, ali ako to uradi, izgledaće na ovaj način.

 

Ovan

Avanturisti po prirodi, Ovnovi ne mogu a da ne varaju svog partnera. Vole da se kreću, upoznaju nove ljude i to im je zadovoljstvo. Najgori deo je da to neće ni poreći, već će kriviti žrtvu kako bi opravdali svoje postupke. Takođe imaju odbrambeni mehanizam koji im pomaže da se izvuku sa prevarom. Za njih je sve to istraživanje života i prevara je deo toga.

Bik

Bikovi su individualci koji skoro nikada ne varaju. Međutim, ako vas prevari, onda znači da se zaljubio u nekog drugog. Ako se zaljubi, onda znači da ga nikako neće napustiti. Retkost je da Bik vara jer je po prirodi senzualan ljubavnik. Ako zavoli nekog drugog, onda je teško prevazići taj bol. Gubitak svega toga može da bude bolan za vas i Bik će osećati kajanje.

Blizanci

Blizanci obično varaju partnere sa osobama bliskim njima, kao što je kliše “njena najbolja prijateljica”. Oni ciljaju osobe u užem krugu ljudi. Ako pravite žurku, budite sigurni da cilja na nekog vašeg bliskog prijatelja. Imaju poteškoću sa kontrolisanjem očiju i srca. Verovatno biste ih uhvatili u prevari i to bi vas osramotilo pred drugima. Uznemiriće se ako ih ostavite i ne veruju u monogamiju. Njihova dela će sve pokazati.

Rak

Zbog jednostavne ili nekomplikovane prirode, Rakovi su loši u varanju. Oni ne znaju kako to da rade i odmah budu uhvaćeni. Osetljivi su i traže pravu osobu za sebe, ali takođe ne žele da vas povrede. Oni će vas momentalno informisati o svojim osećanjima ili će to anksiozno kriti. U svom suptilnom pokušaju, već će biti otkriveni da je prevara u pitanju. Razlog za prevaru je potraga za specijalnom osobom koja će ih u potpunosti ispuniti.
nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3