MAGIJA ZAVOĐENJA: Evo kako da znaš da li te ON zavodi, i kako ti da ZAVEDEŠ NJEGA

MAGIJA ZAVOĐENJA: Evo kako da znaš da li te ON zavodi, i kako ti da ZAVEDEŠ NJEGA

17. rujna 2017. 0 By Admin 1

Nesvesni trikovi koje koriste žene:

– Kada su u blizini muškarca koji im se sviđa, žene nesvjesno podižu obrve i osmeh im ne silazi s lica. Oči su im sjajne.

 

– Igranje kosom je jedan od najprepoznatijih znakova zavođenja. Žene tokom razgovora s muškarcem malo nagnu glavu ustranu, hvataju uvojak kose i prstima se igraju njime. To je siguran znak da samo čekaju da on napravi prvi korak.

 

– U blizini muškarca koji im je „zapeo za oko“ žene su nervozne pa se znaju smirivati tako da se igraju nakitom. Na primer, ako se igraju ogrlicom, nesvesno pokušavaju privući njegovu pažnju na svoj dekolte.

 

– Žena kojoj se sviđa neki muškarac sedeće pored njega prekštenih nogu dok će joj prsti na stopalima biti usmereni prema njemu. Tako na neki način želi da on obrati pažnju i na njene noge.

 

– Nesvesno se naginje prema njemu jer mu želi biti što je moguće bliže. Ako sede zajedno za stolom, njene ruke biće mu najbliže što je moguće, a da ne postane previše sumnjivo. Uglavnom, tražiće izgovore kako bi mu bila vrlo blizu ili ga „slučajno“ dodirnula.

 

– Žena koja želi privući pažnju nekog muškarca, smejaće se glasnije, čak i ako ne razgovara s njim već se on nalazi na drugom kraju prostorije.

 

 

24sata.hr

Stranice: 1 2