TJEDNI HOROSKOP od 18.-24. SEPTEMBRA: Iskoristite moćnu energiju Mladog Mjeseca i Venere, ČEKA VAS LJUBAV!

TJEDNI HOROSKOP od 18.-24. SEPTEMBRA: Iskoristite moćnu energiju Mladog Mjeseca i Venere, ČEKA VAS LJUBAV!

17. rujna 2017. 0 By Admin 1

Na nebu pedantno i organizirano dominira Djevica. Suncu, Merkuru i Marsu u Djevici pridružit će se i Venera, a prva tri dana u tjednu tu će biti i Mjesec, koji će se ‘pomladiti’ u srijedu. Mogli bismo biti više usmjereni na radne i kućanske obaveze, zdravlje i imati nešto manje vremena i interesa za zabavu i odmor.

 

U ponedjeljak i utorak Mjesec će se kretati znakom Djevice i pozivati nas na planiranje i organizaciju. Fokusiramo se na detalje, pružamo i tražimo neke usluge, manijakalno čistimo, kupujemo sredstva za čišćenje, no isto tako možemo osjećati više nemira i nervoze. Radimo pod pritiskom jer Djevica ultimativno zahtijeva da sve bude savršeno.

 

Samo nemojte podleći samokažnjavanju dopuštajući perfekcionizmu da vodi glavnu riječ. U njegovoj se pozadini uvijek krije nezadovoljstvo, sklonost kritici i uvjerenje da to što smo obavili i nije tako dobro. Usredotočite se na produktivnost, ne na glas u vlastitom umu.

 

Naporni dani za Blizance, Strijelce i Ribe. Bikovima, Djevicama i Jarcima pogoduje u ostvarenju osjećajnih i poslovnih želja. Rakovi su vješti u komunikaciji, Škorpioni u timskom radu i traženju podrške od strane drugih. Ovnovi puno rade, a Vage traže više samoće i razmišljaju o prošlosti. Lavovi su skloniji kovanju financijskih planova, a Vodenjaci su sve svjesniji da od nečeg moraju odustati.

 

U srijedu nas očekuje Mladi Mjesec u Djevici koji bi bilo najbolje iskoristiti za sve gore već navedeno, ali i za donošenje nekih odluka vezanih uz odnose s kolegama, odnos prema poslu, ispunjenju obaveza kao i odnos prema zdravlju. Energija Mladog Mjeseca ide na ruku zatvaranju nekih poglavlja života i odustajanja od obrazaca ponašanja koji više nemaju svrhu.

 

Možete odlučiti da vas više neće živcirati ono što ste već nekoliko puta pokušali promijeniti, a niste u tome uspjeli. Naprosto ugasite u sebi taj nagon koji vas tjera da stalno činite isto, a bez pomaka. Ukoliko ste ljuti na kolegu, prijatelja ili partnera, osjetit ćete olakšanje ako izgovorite što vas grize iznutra, ali na argumentiran i smiren način.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3