NE ŽELE DA PRIZNAJU: Ovo su najčešće LAŽI horoskopskih znakova

NE ŽELE DA PRIZNAJU: Ovo su najčešće LAŽI horoskopskih znakova

30. rujna 2017. 0 By Admin

Otkrivamo najveće laži svakog horoskopskog znaka…

 

Poznato je da svi horoskopski znakovi imaju neku svoju posebnu osobinu koja ih čini posebnim, ali i prednosti i mane. ZvIJezde takođe mogu uticati i na razvoj razmišljanja, a da mi to ni ne znamo. Uprkos stalnoj težnji da budemo iskreni i bez dlake na jeziku, svaki horoskop znak ima slabost kojom jedino sa lažima može da pokrije.

 

 

Iako to nisu velike laže koje mogu negativno uticati na bio koga, nije na odmet saznati šta svaki horoskopski znak ne želi da prizna…

 

 

 

“Naravno da sam smiren. I nisam ljut.” – Ovan
Ovan je znak koji se lako ljuti i koji često ne može da iskontroliše svoje emocije. Kako mu to ne ide u korist jer je to njegova velika slabost (ipak je on jak i nepopustljiv), često zna da kaže da je sve u redu, iako je očigledno da nije i da mu malo fali da “pukne”.

 

 

 

“Ja ljubomoran? Ma ne.” – Bik
Bik je staložen znak koji je opelemenjen strpljivošću i velikom lojalnošću. Kako su uglavnom osobe u ovom znaku pune samopouzdanja, nikada neće priznati da su ljubomorne na nekoga. Ipak, lakše bi bilo da prizna kako bi se otarasio tog “tereta” i nastavio sa foksuiranjem samo na svoj život.

 

 

 

“Nikada nisam osuđivao/la ljude, ali stvarno.” – Blizanci
Iako su otvoreni i širokog razmišljanja, Blizanci nikada neće otvoreno reći da često osuđuju druge zbog različitih postupaka ili razmišljanja, baš zbog toga što želi da u tuđim očima izgleda i ostane takav. Blizanci su sa druge strane svjesni toga, i stalno žele da uklone ovu manu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4