Nemojte NIKAD zaboraviti da je ona KRALJICA: Saznajte NAJVEĆE tajne NAJLEPŠEG Zodijaka!

Nemojte NIKAD zaboraviti da je ona KRALJICA: Saznajte NAJVEĆE tajne NAJLEPŠEG Zodijaka!

18. listopada 2017. 0 By Admin
Bićete bogato nagrađeni ukoliko vagu tretirate kao kraljicu,pise //srbijadanas.com

Jedna od zabluda, kada je vaga u pitanju, jeste njen neodoljiv osmeh i šarm. Nikad ne zaboravite da je ona apsolutno šarmantna i nasmejana sa svima, te da ako želite nešto više sa njom morate svojski da se potrudite. Dakle, to što vam se nasmejala, ne znači da će da uskoči u krevet sa vama!

 

Venera, boginja ljubavi, otkriva najviše kako pristupamo vezama, romantičnim momentima i ljubavi. Njen položaj u znaku, kućama i njeni spekti, dakle, pokazuju kako i na koji način iskazujemo ljubav. Vaga je znak kojim vlada Venera, tako da je žena vaga u stalnoj potrazi za harmoničnim odnosima. U ljubavi, vaga traži ekvilibrijum, savršenu ravnotežu duha i tela, partnera koji će je obasuti papirnim srcima i svežim cvećem. Ona uživa kada je voljena i biće potpuno posvećena svom izabraniku. Iako vage deluju smireno i pribrano, one mogu biti veoma užurbane i romantične kada su opuštene. Žena vaga ne igra igre kada voli. Vrlo su pažljive i ponekad bolno iskrene. Dakle, ovde nema igara, jer to ne bi bilo fer!

 

 

Da je kralj Solomom bio kraljica, svakako bi bio vaga. Žena vaga otelotvoruje pravičnost, pravdu i balans. Izuzetno su društvene i imaju dara za komunikaciju. Harizmatične su, zanosne i vrlo lako osvoje ljude oko sebe. U ženi vagi se ovaploćuje fantastičan miks racionalne logike i nestalne emocije. Uvek je otvorena za zdrav razum, logiku i dobronamerne savete za svoje greške, ali samo ako umete logično da joj ih ukažete.

 

Žena vaga sa svojim svevidećim i sveobuhvatnim pogledima na svet oko nje, ostvaruje snažnu vezu sa svojim partnerom, jer će u argumentima uvek videti i drugu stranu. Njena racionalnost i hladna logika savršeno su spremni da sagledaju problem iz svih uglova i da se uvek stave u poziciju drugih. Zato drugima može delovati da su one neodlučne, međutim, one samo sagledavaju sve uglove i mogu da se stave u svačiju poziciju. Malo kom drugom zodijačkom znaku, ova sjajna osobina može da se pripiše. Potreban im je partner koji će im dati savet i podršku, a samim tim traže harmoničnu i snažnu vezu. Najviše se slažu sa blizancima i vodolijama.

 

MUŠKARAC VAGA U LJUBAVI

Vaga muškarac je neko ko je pronašao tajnu savršene harmonije. Vrlo lako se zaljubljuje. Takođe, ne voli igre i ako vam kaže da će vas nazvati, onda možete biti sigurni da će vam telefon zazvoniti.

 

 

Tipičan muškarac vaga želi da zadovolji i da njega zadovolje. Odnos ga ispunjava dvostrukim zadovoljstvom – i da daje i da prima. Željan je zavođenja, predigre, a možete čuti od njega i ponekad dirty talk. Šarmantan je u spavaćoj sobi, jednako kao i van nje. Prosto mu ne možete odoleti. Senzualan i sentimentalan ljubavnik. Očekujte da zateknete krevet posut laticama crvenih ruža, bocu najfinijeg šampanjca, dve savršene čaše pored kreveta i upaljene mirišljave sveće po čitavoj sobi. Muškarac vaga oseća se kao kompletna ličnost jedino kada je u vezi i daće sve od sebe da to potraje

Stranice: 1 2 3